Cadac Group en BAM tekenen een Master Services Agreement

30 januari 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Neem contact op Aanmelden nieuwsbrief

Cadac Group, leverancier van automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerp- en gebiedsinformatie en Koninklijke BAM Groep, een van de grootste bouwondernemingen van Europa, hebben een Master Services Agreement (MSA) getekend. Onder deze raamovereenkomst zal Cadac Group diensten verlenen met betrekking tot de installatietechnische modelleer-applicaties van BAM.

ondertekening-master-services-agreement-bam-en-cadac-group.JPG

v.l.n.r., zittend: Richard Goossens (Cadac Group) en Stijn Lockefeer (BAM). Staand: Jeroen Leeuw en Mark van der Pol (Cadac Group)

Kwaliteitsimpuls door overeenkomst

De raamovereenkomst is een logisch gevolg van de intensieve samenwerking tussen Cadac Group en BAM van de afgelopen jaren. Cadac Group is onder de MSA verantwoordelijk voor ondersteuning van een groot aantal modelleer-plekken, ingevuld met Cadac TheModus software.

Met de MSA krijgt de samenwerking tussen Cadac Group en BAM een enorme kwaliteitsimpuls. In de overeenkomst zijn onder andere afspraken rond de levering van de software, bijbehorende ondersteuning, upgrade procedures en de nodige KPI`s vastgelegd.

Samenwerking creëert waarde voor onze klanten

De MSA is schriftelijk bekrachtigd door Richard Goossens, Directeur Cadac Group AEC BV, en Andrea Sundermeijer, IT Director van Koninklijke BAM Groep nv. Richard Goossens, directeur Cadac Group AEC BV, zegt over de samenwerking: “We willen lange termijn-waarde creëren voor onze klanten. We nemen deze belofte serieus. Daarom hebben we onze service ambities, doelstellingen en verplichtingen met BAM opgeschreven; het biedt een duidelijke leidraad voor onze samenwerking.“

BAM streeft met haar partners naar optimale valorisatie. De borging dat de kennis en middelen die ter beschikking zijn ook daadwerkelijk worden gebruikt en toegepast. De MSA bezegelt deze gezamenlijke ambitie niet alleen, maar geeft deze ook een enorme boost.

Stijn Lockefeer BIM Manager - BAM Bouw en Techniek

Over Koninklijke BAM Groep nv

Koninklijke BAM Groep nv (circa 21.000 medewerkers) is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van Publiek-Private Samenwerking. BAM kent een strategie voor de periode tot 2020 (‘Building the present, creating the future’), waarin het creëren van de toekomstige portefeuille een van de pijlers is. BAM heeft de intentie voorop te lopen bij digitalisering door toepassing van de modernste ontwerp- en visualiseringsinstrumenten en nauwgezet de wijzigende klantwensen te volgen. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap