Cadac Group Digital Fabrication

Nieuwe ontwerptechnieken vragen om nieuwe ontwerp- en productiemethoden

22 december 2016

Stel een vraag

Cadac Group zal met ingang van 2017 de producten van Autodesk Manufacturing in de Benelux vertegenwoordigen. De opkomst van generatieve ontwerp technieken vraagt om nieuwe ontwerp- en productiemethoden waarbij onder andere additieve (3D printing) en substractieve (CNC) productiemethoden toegepast worden. Wij gaan onze klanten helpen deze deels nieuwe ontwerp- en productiemethoden binnen hun productontwikkelingsproces toe te passen.

ULTEM 1010 on Fortus 450mc Part Human 1.jpg

Cadac Group Digital Fabrication zal vanaf 2017 onder andere onderstaande producten leveren en ondersteunen:

Lees meer over Autodesk Manufacturing

Meer dan alleen software

Naast het leveren en ondersteunen van deze Autodesk software gaat Cadac Group Digital Fabrication ook awareness workshops, trainingen, implementaties en ondersteuning verzorgen.

Innovatieve werkplaats in Heerlen

In ons hoofdkantoor in Heerlen wordt een werkplaats ingericht waar onze consultants en klanten hun ontwerpen op maakbaarheid en kwaliteit kunnen toetsen. In deze innovatieve, inspirerende werkplaats, Cadac Group Labs, hebben wij onder andere de beschikking over een professionele 3D- kunststofprinter Stratasys Fortus 450mc [video], een 3D-scanner voor reverse engineering toepassingen en een state-of-the-art 5-assige Haas VF1 CNC-machine [video].

Nieuwe collega’s gezocht

Om ons nieuwe Digital Fabrication team te versterken zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Heeft u interesse om met nieuwe state-of-the-art CAM technieken bezig te zijn? Bekijk dan snel de vacatures voor CAM Consultant en Sales / Account Manager Digital Fabrication.

Meer weten over Digital Manufacturing en Generative Design?

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?