Cadac Group bekroond tot Best Managed Company 2015

Powered by Deloitte & ING

01 december 2015

Cadac Group behoorde ook in 2015 samen met dochter NedGraphics tot de best geleide bedrijven van Nederland. Dat maakten Deloitte en ING dinsdag 1 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma. Cadac Group werd door de onderzoekscommissie geprezen als duidelijke out-performer met robuuste financials in vergelijking met gelijksoortige bedrijven in Europa.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Cadac Group deed dit jaar voor de tweede keer mee en werd wederom door de kritische jury geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

Bijna 30 jaar succesvol

Jan Baggen, CEO van Cadac Group: “Wij zijn continu op zoek naar manieren om bij onze klanten de processen rondom het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie te optimaliseren. Met bijna 30 jaar ervaring en expertise kunnen wij anticiperen op de behoeften van onze klanten, waardoor wij onze continuïteit als innovatief partner waarborgen.”

Daarnaast is deelname aan het programma zeer waardevol voor de ontwikkeling van het bedrijf. Jan Baggen: “Als deelnemer aan het programma worden wij voortdurend uitgedaagd om kritisch naar ons eigen bedrijf te blijven kijken. De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. De Best Managed Company kwalificatie betekent echter niet dat we er zijn. Ook komend jaar zal Cadac Group zich weer verder blijven ontwikkelen en blijven innoveren.”

Over het Best Managed Companies programma

Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

De status Best Managed Company is een mooie aanvulling op de waardering die wij van onze klanten ontvangen. Het is een bewijs dat onze succesvolle aanpak ook gewaardeerd wordt door een vakjury met organisatiedeskundigen. We zijn dan ook heel trots op deze status en dat we deze voor de 2e maal mogen ontvangen.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?