Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

04 december 2014

Cadac Group bekroond tot Best Managed Company 2014

Cadac Group behoort dit jaar samen met dochter NedGraphics tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Dat maakten Deloitte en ING donderdag 4 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma. De jury concludeerde dat de groep Best Managed Companies 2014 hoog scoort op ‘Innoverend Ondernemen’, het thema van deze editie.

Cadac Group bekroond tot Best Managed Company 2014

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Cadac Group deed dit jaar voor de eerste keer mee en werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

Innoverend
Het thema van de Best Managed Companies verkiezing in 2014 is ‘Innovatie’. Jan Baggen, CEO van Cadac Group: “Wij zijn continu op zoek naar manieren om de processen rondom het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie te optimaliseren. Dankzij meer dan 27 jaar ervaring en onze expertise kunnen wij anticiperen op de behoeften van onze klanten, waardoor wij onze continuïteit als innovatief partner waarborgen.”

Daarnaast is deelname aan het programma zeer waardevol voor de ontwikkeling van het bedrijf. Jan Baggen: “Als deelnemer aan het programma worden wij voortdurend uitgedaagd om kritisch naar ons eigen bedrijf te blijven kijken. De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. De Best Managed Company kwalificatie betekent echter niet dat we er zijn. Ook komend jaar zal Cadac Group zich weer verder blijven ontwikkelen en blijven innoveren.”'

Over het Best Managed Companies programma
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Kies een locatie

Europa

Wereld