Cadac Group bekroond tot Best Managed Company 2014

Powered by Deloitte & ING

04 december 2014

Cadac Group behoort dit jaar samen met dochter NedGraphics tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Dat maakten Deloitte en ING donderdag 4 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma. De jury concludeerde dat de groep Best Managed Companies 2014 hoog scoort op ‘Innoverend Ondernemen’, het thema van deze editie.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Cadac Group deed dit jaar voor de eerste keer mee en werd door de kritische jury geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten.

Innoverend
Het thema van de Best Managed Companies verkiezing in 2014 is ‘Innovatie’. Jan Baggen, CEO van Cadac Group: “Wij zijn continu op zoek naar manieren om de processen rondom het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie te optimaliseren. Dankzij meer dan 27 jaar ervaring en onze expertise kunnen wij anticiperen op de behoeften van onze klanten, waardoor wij onze continuïteit als innovatief partner waarborgen.”

Daarnaast is deelname aan het programma zeer waardevol voor de ontwikkeling van het bedrijf. Jan Baggen: “Als deelnemer aan het programma worden wij voortdurend uitgedaagd om kritisch naar ons eigen bedrijf te blijven kijken. De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. De Best Managed Company kwalificatie betekent echter niet dat we er zijn. Ook komend jaar zal Cadac Group zich weer verder blijven ontwikkelen en blijven innoveren.”'

Over het Best Managed Companies programma
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Afgelopen jaar scoorden we al hoog op onze klantwaardering. De status Best Managed Company is dan ook een mooie aanvulling, het is namelijk een bewijs dat onze succesvolle aanpak ook gewaardeerd wordt door een vakjury met tal van organisatiedeskundigen. We zijn dan ook heel trots op deze status.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?