Cadac Group APAC geeft presentatie aan Sydney SharePoint User Group

01 december 2014

Op 18 november 2014 kreeg Bas Krikke, Managing Director van Cadac Group APAC, de gelegenheid om Cadac Organice, de Engineering Document Management & Control oplossing van Cadac Group, te presenteren aan een zaal vol SharePoint gebruikers. De bijeenkomst vond plaats in de Sydney Mechanics' School of Art en het publiek bestond uit leden van de Sydney SharePoint User Group.

sydney-sharepoint-user-group.jpg

Tijdens de bijeenkomst met de Sydney SharePoint User Group gaf Bas Krikke een overzicht van de verschillende werkgebieden van Engineering Data Management & Document Control. Hij legde uit met welke uitdagingen Engineering Document Control gepaard gaat en hoe deze met de gecombineerde SharePoint en Autodesk technologiestacks kunnen worden aangepakt.

Het was zowel een eer als een uitdaging om deze presentatie te mogen geven voor dit technisch onderlegde publiek, dat SharePoint kent als zijn eigen broekzak. SharePoint architecten hebben vaak de neiging SharePoint op hun eigen wijze te configureren. Helaas komen ze echter al snel tot de conclusie dat voor de complexiteit van engineering workflows en documentatie hogere eisen worden gesteld aan een Document Control systeem dan SharePoint standaard te bieden heeft.

Na de presentatie waren er veel vragen over de Cadac Organice oplossing en de manier waarop Cadac Group naar Engineering Document Control kijkt. Het was fantastisch om te zien hoe boeiend de deelnemers het vonden om een engineeringperspectief te zien dat gebruikmaakt van een CAD-programma als Autodesk in combinatie met SharePoint.

Sponsoring van de SharePoint User Group
Cadac Group APAC gaf niet alleen een presentatie voor de Sydney SharePoint User Group, maar besloot tevens de plaatselijke SharePoint gebruikersgroep te sponsoren. Door de Sydney SharePoint User Group te sponsoren, kan Cadac Group APAC in contact komen met lokale SharePoint gebruikers en zo meer inzicht krijgen in de manier waarop zij de software gebruiken. Bovendien biedt het de mogelijkheid om samen te werken met anderen en zo te blijven leren over nieuwe SharePoint ontwikkelingen en verbeteringen.

Het Cadac Group APAC-team heeft al een aantal maandelijkse bijeenkomsten van de Sydney SharePoint User Group bijgewoond en is van plan om actief betrokken te blijven bij de groep.

Cadac Group wil de Sydney SharePoint User Group van harte bedanken voor de uitnodiging en de SharePoint gebruikers voor het bijwonen van de bijeenkomst. Het was een eer daar te mogen zijn!

Over de SharePoint gebruikersgroepen
SharePoint gebruikersgroepen zijn unieke netwerkgroepen over de hele wereld. Binnen deze groepen kunnen leden technische SharePoint problemen bespreken, hun frustraties uiten en met andere leden brainstormen over oplossingen. Daarnaast worden er informatieve presentaties en lezingen georganiseerd om de leden meer informatie te bieden over de verschillende manieren waarop SharePoint kan worden ingezet. Wat deze gebruikersgroepen zo bijzonder maakt, is dat ze worden beheerd door SharePoint liefhebbers en dat ze een platform bieden voor collectief leren.

Het bijwonen van de bijeenkomsten van de Sydney SharePoint User Group is altijd nuttig. Het is een fantastische manier om op de hoogte te blijven van de nieuwste SharePoint ontwikkelingen en onze ervaringen met andere SharePoint gebruikers te delen.

Bas Krikke Managing Director - Cadac Group APAC
Bas Krikke

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Sword en Cadac gaan samenwerken

  • Nieuwe oplossing om engineering informatie van verschillende disciplines met elkaar te verbinden

  • Cadac Group lanceert krachtig publicatie- en notificatieplatform

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?