Cadac Group aanwezig tijdens het Open House van Gima-Machines

05 oktober 2016 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag Maak een afspraak

Van 12 tot en met 14 oktober vindt het Open House van Gima-Machines plaats in Aartselaar (België). Tijdens dit 3-daagse evenement nodigt Gima-Machines haar klanten uit om kennis te maken met de meest moderne en innovatieve technieken op het gebied van CNC-Werktuigmachines. De belangrijkste partners van Gima-Machines zijn met een stand op de bedrijvenmarkt vertegenwoordigd om alle trends en ontwikkelingen te tonen aan de bezoekers.

Bezoek ons op stand 25

Cadac Group is ook vertegenwoordigd met een stand tijdens het Open House van Gima-Machines. Wij demonstreren de mogelijkheden van onze CAD en CAM software en laten zien hoe u met Autodesk Inventor uw CNC-Machines perfect kunt aansturen. Daarnaast is het mogelijk om met deze software op een eenvoudige en efficiënte manier varianten te maken van het ontwerp, zodat u zeer snel unieke en specifieke producten kunt bieden aan uw klanten. Dus bezoek ons op stand 25 en ontdek de mogelijkheden van onze software-oplossingen!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap