Cadac Group aanwezig op NEW Industries 2016

Ontdek de toekomst van de maakindustrie op 6, 7 en 8 december in Gorinchem

01 december 2016 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Vraag gratis ticket aan

Innovatie is een belangrijke voorwaarde voor economische groei. In de maakindustrie gaan de technische ontwikkelingen exponentieel snel. Het optimaliseren van uw industriële werkprocessen en de toepassing van ICT in deze processen wordt daarbij steeds belangrijker.

Bezoek ons op stand 225

Tijdens de NEW Industries beurs op 6, 7 en 8 december 2016 ervaart u de mogelijkheden op het gebied van industriële automatisering, engineering, aandrijf- en besturingstechnieken. Wij laten u zien hoe u in de nabije toekomst efficiënter, specifieker en kostenbesparend ontwerpt en klant specifieke behoeftes beter invult.

Engineering Experience

Ook dit jaar heeft New Industries weer een uitgebreid beursprogramma met diverse sessies waar u volledig op de hoogte gebracht wordt over de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Na het grote succes van de voorgaande editie staat de Engineering Experience ook dit jaar weer op het beursprogramma. Tijdens de sessies van de Engineering Experience wordt getoond hoe u kunt inspelen op de snel veranderende maakindustrie en worden diverse nieuwe toepassingen en werkwijzen gepresenteerd.

Meer informatie en beursprogramma

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap