Cadac Group aanwezig bij Autodesk Live Event

Ontdek de mogelijkheden van Augmented Reality in bouwprojecten

22 mei 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stel een vraag Aanmelden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het gebruik van Virtual Reality en Augmented Reality in uw projecten? Bezoek dan het Autodesk Live Event op 1 juni in Eindhoven en ontdek hoe u CAD-ontwerpen eenvoudig omzet naar VR & AR visualisaties.

cadac-summit-122-1920.jpg

Visualiseer uw projecten met Autodesk Revit Live

Ontmoet verschillende BIM en VR-experts die demonstreren hoe u interactieve visualisaties met onder andere Autodesk Revit Live maakt. Deze visualisaties kunt u vervolgens gemakkelijk verkennen, presenteren en delen met uw collega’s, klanten en partners. Daarnaast zullen tijdens het event organisaties als Royal HaskoningDHV, Benthem Crouwel Architects en ABT laten zien hoe zij Virtual- en Augmented Reality toegepast hebben in hun projecten. Kom in contact met onze experts en leer van de ervaringen van onze partners.

Ervaar Augmented Reality tijdens Live Event

Wij hebben in samenwerking met Royal HaskoningDHV een projectie in Augmented Reality ontwikkeld van het prestigieuze Maankwartier station project in Heerlen. Wilt u zelf ervaren hoe het is om het nieuwe Maankwartier station in Augmented Reality te bekijken? Bezoek dan onze stand op het Live Event en ontdek de mogelijkheden van VR en AR in bouwprojecten met de Microsoft HoloLens.

Meld u nu aan

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap