Cadac Content Center

Sinds april 2017 is er binnen Cadac Group een team samengesteld dat zich specialiseert in content bouw voor de bouwkundige, maar ook werktuigbouwkundige branche.

05 januari 2018

Maak een afspraak Stel een vraag

Sinds april 2017 is er binnen Cadac Group een team samengesteld dat zich specialiseert in content bouw voor de bouwkundige, maar ook werktuigbouwkundige branche. Het Cadac Content Center ontwikkelt klant- of product specifieke objecten/componenten, toepasbaar binnen het ontwerpproces, BIM of 3D model.

In het Cadac Content Center helpen wij u graag met het bouwen van uw gepersonaliseerde BIM of 3D bibliotheek. Samen inventariseren we de wensen en specificaties, waarna onze experts aan de slag gaan met het opzetten van de template en bibliotheek. Onze tekenaars en consultants zijn volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw branche en zeer bedreven in het ontwikkelen van componenten in Revit, IFC, Inventor, Dialux, 3dsMax etc. Ons team bestaat uit zowel bouwkundigen, als elektrotechnici en werktuigbouwkundigen. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van (maatwerk) bibliotheken voor toonaangevende klanten. 

  • In-house ontwikkeling BIM-componenten, Inventor parts etc. Revit families

  • Upgraden/updaten bestaande content

  • Partner van online publicatieplatform BIMobject. 

Het Cadac Content Center is onderdel van de interne tekenkamer van Cadac Group Professional Resources (CGPR). Naast content bouw kunt u bij ons ook terecht voor o.a.:

  • (Revisie) teken- en modelleerwerkzaamheden

  • 2D-3D migraties

  • Modelleren vanuit puntenwolken/3D scans 

Meer informatie: 

Cadac Content Creation voor Architectuur, Engineering en Constructie 

Cadac Content Creation voor Machine- en Apparatenbouw

Als toeleverancier of fabrikant kunt u in het voortraject efficiënter samenwerken, door uw producten als BIM-model beschikbaar te stellen

Roxanne van der Linden Account Manager - Cadac Group Professional Resources
Roxanne van der Linden

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap