Naar hoofdinhoud

18 maart 2021

Cadac introduceert Cadac Connect: de bruggenbouwer van het applicatielandschap

In de complexe wereld van korte tijdlijnen en beheersbare kosten, nemen de verwachtingen van uw klanten toe op gebied van technologie en duurzaamheid. Het gevolg? IT-investeringen rijzen de pan uit en u heeft waarschijnlijk nog steeds niet alle informatie op tijd om aan de verwachtingen van uw klant te voldoen.

cadac connect

Cloud-oplossingen

Dit is opmerkelijk, in een tijd waar cloud-oplossingen ten overvloede beschikbaar zijn en de behoefte aan modulariteit toeneemt. Diverse afdelingen, verschillende stakeholders, data en de groeiende behoefte aan real-time informatie vereisen meerdere applicaties die met elkaar moeten communiceren. Vergelijk het met een stekkerdoos, die ongeacht het aantal stekkers en gekoppelde apparaten de juiste energie levert, dankzij één druk op een knop. In een ideale wereld beschikt u over één systeem dat, met minimale aanpassingen, eenvoudig bewerkt of uitgebreid kan worden. Helaas weten we allemaal dat dit soort alleskunners niet bestaan of onvoldoende flexibel zijn om aangepast te worden aan uw wensen.

iPaas-platform

In plaats van één systeem dat alles kan, lijkt er eerder een wildgroei aan verschillende applicaties te zijn ontstaan. Deze applicaties op elkaar afstemmen is iedere keer opnieuw een uitdaging en of deze applicaties samenwerken zoals u wilt, is dan nog maar de vraag. Handmatige processen lijken onvermijdbaar.

Als koploper in de digitalisering staat het automatiseren van handmatige processen hoog op onze digitale agenda. Daarom heeft Cadac een iPaas-platform (Integration Platform as a Service) ontwikkeld waarmee robuuste en schaalbare integraties kunnen worden gebouwd, specifiek toegespitst op de wensen van de bouw- en maakindustrie.

Systeemintegratie

In de maakindustrie willen klanten het volledige proces van offerte tot levering automatiseren. Hiervoor zullen applicaties als CPQ, CRM, PDM, PLM, ERP en MES met elkaar geïntegreerd moeten worden. In de bouwindustrie wil men meer controle over de projectrisico’s door de toepassing van BIM. BIM is geen systeem op zich is maar een groot aantal deelsystemen die naadloos moeten samenwerken. De uitdaging? Alle data van verschillende applicaties zo effectief en efficiënt mogelijk integreren.

Cadac Connect voor de bouw- en maakindustrie

Deze uitdaging heeft Cadac ertoe gebracht om een ​​cloud-gebaseerd applicatie-integratieplatform te bouwen, primair gericht op bouw- en maakindustrie. We introduceren: Cadac Connect. Cadac Connect is een gebruiksvriendelijk low code-platform dat de meest gebruikte systemen in deze industrie naadloos integreert. Dit platform kan binnen een korte tijd ingezet worden, zonder onnodig dure installatiekosten.

Cloud-applicatie

Met Cadac Connect beantwoorden we de groeiende vraag naar geïntegreerde applicaties. Vaak zijn deze oplossingen omslachtig, duur en onbetrouwbaar. Door over te schakelen naar een cloud-gebaseerd applicatie op basis van Microsoft Azure is het mogelijk systemen en data veilig te koppelen. Heel eenvoudig, met enkel een internetconnectie sluiten wij al uw in-huis en cloud-gebaseerde applicaties aan. Monitoring kan centraal worden uitgevoerd en dankzij de grote verscheidenheid aan gekoppelde applicaties is het niet meer nodig om individuele applicatie API’s te beheersen. Dat kunt u namelijk allemaal beheren via het Cadac Connect-platform.

CPQ-software koppelen aan PDM

In samenwerking met vooraanstaande launching customers hebben we tijdens de ontwikkeling van Cadac Connect een groot aantal applicaties met elkaar verbonden. Daarbij hebben we voor een van deze klanten hun CPQ-software direct gekoppeld aan PDM, CRM, ERP en SharePoint. Hiermee kan deze klant gebouwen in de ontwerpfase eenvoudig configureren. Ontwerptekeningen worden bijna gelijktijdig geproduceerd, de offerte staat klaar in CRM en de productie wordt in gang gezet.

 

Meer informatie

Benieuwd wat Cadac Connect voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Neem contact op


organisatie paul smeets
Cadac Group

Paul Smeets

Chief Technology Officer

Kies een locatie

Europa

Wereld