Naar hoofdinhoud

06 juni 2019

Cadac Channel #19: 100 nieuwe topvacatures bij Cadac Group

In deze aflevering van Cadac Channel vertelt Jan Baggen, CEO Cadac Group, meer over de 100 nieuwe medewerkers waar hij naar opzoek is. “We staan nog maar aan het begin van het digitale tijdperk”, aldus Jan.

Cadac Channel #19_ 100 nieuwe topvacatures bij Cadac Group

Cadac Group zoekt ruim 100 specialisten om de ambitieuze groeiambities waar te maken. Dagblad de Limburger kwam enkele weken geleden op bezoek en schreef een mooi artikel over deze uitbreiding van de werkgelegenheid in de provincie. Een goede reden voor Bart om langs te gaan en aan Jan te vragen naar welke profielen hij precies op zoek is. Zijn antwoord: "Alles. Van CAD-specialist tot softwareontwikkelaar, van afstudeerder tot senior profiel." Daarnaast is hij ook op zoek naar freelancers die zich willen aansluiten bij het Cadac Xperts platform.

Ondanks de krappe arbeidsmarkt, weet Cadac sterke kandidaten aan te trekken. Hoe? Cadac Group onderscheidt zich van andere werknemers door uitdagende projecten, uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit te bieden. Ambitieuze kandidaten zijn van harte welkom bij Cadac!

Bekijk video

Bekijk vacatures

Kies een locatie

Europa

Wereld