Cadac Channel #19: 100 nieuwe topvacatures bij Cadac Group

06 juni 2019

Meer weten Enable yourself

In deze aflevering van Cadac Channel vertelt Jan Baggen, CEO Cadac Group, meer over de 100 nieuwe medewerkers waar hij naar opzoek is. “We staan nog maar aan het begin van het digitale tijdperk”, aldus Jan.

Cadac Group zoekt ruim 100 specialisten om de ambitieuze groeiambities waar te maken. Dagblad de Limburger kwam enkele weken geleden op bezoek en schreef een mooi artikel over deze uitbreiding van de werkgelegenheid in de provincie. Een goede reden voor Bart om langs te gaan en aan Jan te vragen naar welke profielen hij precies op zoek is. Zijn antwoord: "Alles. Van CAD-specialist tot softwareontwikkelaar, van afstudeerder tot senior profiel." Daarnaast is hij ook op zoek naar freelancers die zich willen aansluiten bij het Cadac Xperts platform.

Ondanks de krappe arbeidsmarkt, weet Cadac sterke kandidaten aan te trekken. Hoe? Cadac Group onderscheidt zich van andere werknemers door uitdagende projecten, uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit te bieden. Ambitieuze kandidaten zijn van harte welkom bij Cadac!

Bekijk video

Bekijk vacatures

We hebben heel veel specialisten nodig. Hoogopgeleid, maar vooral ook in staat om te innoveren en te pionieren

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?