Cadac Channel #16: De Cadac Dienstenpas

05 juni 2018

Maak een afspraak Meer Cadac Channel

In deze aflevering van Cadac Channel introduceert Roy de Dienstenpas, een nieuwe flexibele manier van consultancy. De manier waarop je bij Cadac consultancy-uren kunt aanschaffen en inplannen is volledig vernieuwd.

Het inzetten van een professional voor een consultancyvraagstuk gaat vanaf nu heel eenvoudig met de nieuwe Cadac Dienstenpas. Je bestelt de Cadac Dienstenpas online via Cadac Store, waarbij je aangeeft hoeveel dagen, halve dagen of uren je gebruik wilt maken van een consultant. Vervolgens kun je op elk gewenst moment een planningsverzoek indienen voor het inzetten van een consultant.

Bekijk deze aflevering van Cadac Channel en ontdek de mogelijkheden van de Cadac Dienstenpas voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over de Dienstenpas? Bezoek de Cadac Store of neem contact met ons op.

Ter kennismaking is er nu een speciale actie rondom de Cadac Dienstenpas! Bekijk de actie

Bekijk video

Meer over Cadac Dienstenpas 

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap