Cadac Channel #15: Modulair Bouwen met Cadac Modules

29 mei 2018

Maak een afspraak Meer Cadac Channel

In deze aflevering van Cadac Channel vertelt Desmond hoe Cadac Modules zich heeft ontwikkeld tot een van de meest innovatieve producten van Cadac Group en hoe Cadac Modules een bedrijf als de Koninklijke BAM Groep in staat stelt om haar engineering- en productieproces te optimaliseren.

Vorig jaar vertelden Desmond & Björn over Cadac's nieuwste oplossing: Cadac Modules. Ondertussen zijn we alweer een jaar verder. Cadac Modules is inmiddels uitgegroeid tot de logische keuze om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van processen te optimaliseren en bedrijven als RoyalHaskoning DHV en de Koninklijke BAM Groep zijn al actieve gebruikers van Cadac Modules.

Is modulair BIMMen iets voor uw bedrijf en wilt u eens van gedachten wisselen over hoe wij uw organisatie verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij komen – geheel vrijblijvend – graag met u in contact om kennis te maken en samen te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bekijk video

Meer over Cadac Modules 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap