Cadac Channel #14: Robotica in het Cadac Lab

16 mei 2018 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Maak een afspraak Meer Cadac Channel

In deze aflevering van het Cadac Channel gaan we terug naar het Cadac Lab en praten we met Theo Baltus & Karel Helgers over de unieke ontwerp- en productiemogelijkheden die het Lab te bieden heeft.

In juli 2017 vond de grand opening van het Cadab Lab plaats en het eerste jaar heeft het Cadac Lab niet stilgezeten. In deze aflevering van het Cadac Channel gaan we terug naar het Cadac Lab en praten we met Theo Baltus over de unieke ontwerp- en productiemogelijkheden die het Lab te bieden heeft. 

Ook voor afstudeeropdrachten kun je bij het Cadac Lab terecht. Afstudeerder Karel Helgers komt aan het woord. Karel studeert Werktuigbouwkunde aan Zuyd Hogeschool en werkt met hulp van Theo Baltus aan zijn afstudeeronderzoek. Momenteel is hij druk bezig met een zelfontwikkelde freesspil adapter voor onze Kuka 6-assige robot. Wil jij ook een project uitvoeren in het Cadac Lab? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk video 

Meer over Cadac Lab 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Cadac Group introduceert nieuwe slogan 'Cadac. Enabling digital.'

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap