Cadac Channel #11: Organice TaskForce

Document Collaboration Made Easy

04 oktober 2017

Bekijk video Meer Cadac Channel

Onlangs hebben wij onze nieuwste ontwikkeling gelanceerd, de Cadac Organice TaskForce SharePoint Add-in. Voor deze aflevering van het Cadac Channel spraken we met Miel Scheepers die als Product Manager nauw betrokken is geweest bij de totstandkoming van deze fantastische tool waarmee u eenvoudig, volledige controle krijgt op alle ontwerp-documenten in uw projecten.

Er is steeds meer vraag naar het delen van en samenwerken aan documenten met belanghebbenden, zowel binnen als buiten de onderneming. Dit gebeurt helaas maar al te vaak met tools als Email, Dropbox of Google Drive, maar is dit wel zo veilig, gecontroleerd en transparant? Wij vinden van niet! Met onze nieuwe SharePoint Add-in Cadac Organice TaskForce verandert u de manier waarop informatie wordt beheerd en gedeeld verandert, zowel binnen als buiten het bedrijf.

Bekijk de video

Lees meer over TaskForce

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap