Cadac Channel #10: Modulair BIMmen

15 september 2017

Bekijk video Meer Cadac Channel

Cadac Group heeft het afgelopen jaar een geheel nieuw oplossingsplatform ontwikkeld. In deze aflevering van Cadac Channel willen we Cadac Modules introduceren en uitleggen wat deze nieuwe oplossing voor onze klanten kan betekenen. Tijdens de Cadac Summit op 28 september 2017 gaan we deze revolutionaire oplossing officieel lanceren.

Intelligente totaaloplossing voor modulair bouwen

Cadac Group heeft het afgelopen jaar een geheel nieuw oplossingsplatform ontwikkeld, waarmee BIM-elementen (Revit Families) of een combinatie van BIM-elementen geconfigureerd kunnen worden, de levenscyclus van individuele elementen in een BIM-model beheerd kunnen worden en deze elementen gevolgd kunnen worden op de bouwplaats en zelfs nog verder!

We weten allemaal dat het verplaatsen van informatie van het ene stadium naar het volgende, zonder informatie en traceerbaarheid te verliezen, een van de grootste uitdagingen is in het BIM-proces. Met Cadac Modules kunt u BIM-elementen kunt configureren, de levenscyclus van individuele elementen in een BIM-model beheren en deze elementen volgen op de bouwplaats. Zo heeft iedere stakeholder toegang tot up-to-date projectinformatie, en houdt u de controle vast.

Bekijk video

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap