Cadac Channel #09: Engineers op locatie

29 augustus 2017

Bekijk video Meer Cadac Channel

Engineers zijn op zoek naar uitdagende functies. In deze aflevering van Cadac Channel ontdekt u hoe Cadac Group talentvolle engineers koppelt aan goede detacheringsplekken.

De juiste plek voor de juiste persoon

Engineers van Cadac Group kunnen bij u op locatie ondersteuning bieden. Bij Braden Europe, een ingenieursbureau dat wereldwijd componenten maakt voor elektriciteitscentrales, zijn een aantal engineers van Cadac Group werkzaam. Bert Nix, Managing Director bij Braden Europe, vertelt over de groei die Braden Europe de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en de behoefte aan goed gekwalificeerde engineers. Bij de zoektocht naar goed gekwalificeerd personeel dat flexibel inzetbaar is, kwam Braden Europe al snel bij Cadac Group Professional Resources uit.

Een van de engineers die geplaatst is bij Braden Europe is Marcel Bos. Marcel heeft de studie Werktuigbouwkunde afgerond en is daarna direct aan de slag gegaan bij Cadac Group. Inmiddels is Marcel al bijna 20 jaar werkzaam als CAD-consultant. Bij Braden Europe is Marcel voornamelijk bezig met het tekenen en aanpassen van bestaande ontwerpen van de luchtinlaten voor gasturbines.

Bekijk video

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuw traject van start: BIM Modelleurs+ per direct beschikbaar

  • Cadac Group breidt uit met nieuwe medewerkers

  • Cadac Group introduceert Enable yourself

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap