Cadac Channel #07: Software Ontwikkeling

05 juli 2017

Bekijk video Meer Cadac Channel

Ontwikkelingen gaan razendsnel en daar moet je als bedrijf dan ook snel op in kunnen spelen. In deze aflevering van het Cadac Channel ontdekt u hoe wij dat doen. We nemen namelijk een kijkje in de keuken van onze software ontwikkeling.

Meer dan 30 software developers

Met ons team van meer dan 30 ontwikkelaars werken wij dagelijks hard aan innovatieve oplossingen die problematiek uit de branche aanpakken.

Klantbehoefte staat centraal

Met meer dan 30 jaar ervaring in het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie, weten wij als geen ander wat de behoefte in de markt is. Dat komt omdat wij onze oplossingen sámen met onze klanten ontwikkelen.

Oplossingen op basis van best practices

Ons ontwikkelteam zoekt het antwoord niet in maatwerk, maar zoekt samen met onze klanten naar een nieuwe standaard die branche breed kan worden ingezet. Dat is misschien wel dé reden dat onze oplossingen wereldwijd succesvol geadopteerd worden door toonaangevende bedrijven.

Bekijk video

Hoe kunnen wij u helpen

Heeft u een goed idee? Neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve concepten om samen met u uit te werken tot tastbare oplossingen.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap