Nieuw traject van start: BIM Modelleurs+ per direct beschikbaar

Na succesvolle eerdere trajecten, introduceren wij ook in 2019 een BIM opleidingstraject, het meest uitgebreide ooit.

21 mei 2019 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stel een vraag

Om naast de externe werving, ook de interne doorstroom binnen Cadac te bevorderen, is er een initiatief gestart met als doel om huidige tekenaars, werkvoorbereiders of projectleiders zo breed mogelijk op te leiden naar een functie als allround BIM modelleur.

Afgelopen week gaf onze CEO Jan Baggen het al aan in De Limburger: Cadac zoekt honderd nieuwe medewerkers, maar niet allemaal tegelijk. In 2018 heeft Cadac Group hiertoe een ambitieus groeiscenario opgesteld om in 2025 de top te bereiken. De ludieke wervingscampagne Enable yourself helpt ons in de zoektocht naar mensen die willen innoveren en pionieren.

Enable yourself


Met al onze interne kennis en kunde over het vakgebied en werkmethodieken, is het een logische stap om deze kennis over te dragen aan nieuwe collega’s. Men leert bij Cadac van de beste experts. Ons platina-niveau weerspiegelt het beste van de Autodesk-partnergemeenschap. Dit blijkt uit een hoog niveau van investeringen in technische expertise en klanttevredenheidsclassificaties. Het bieden van scholing en coaching voor onze newcomers is vanzelfsprekend. Wat dit traject bijzonder maakt is dat wij investeren in opleiding onder werktijd, over een lange periode.

Deze BIM modelleurs doorlopen een traject dat 15 maanden duurt, waarbij ze tijdens werktijd continue worden opgeleid (gemiddeld een halve dag per week). De moeilijkheidsgraad wordt hoger naarmate ze verder in het traject zitten. De deelnemers maken kennis met zowel het bouwkundig Revit model als WTB of E, clashing in BIM modellen, scripting, samenwerken en BIM beheer. Ze worden goed begeleid en er zijn regelmatig evaluatie momenten. Doordat ze de opgedane kennis -over een lange periode- direct in de praktijk kunnen brengen, zal het ervaringsniveau snel stijgen naar een bovengemiddeld niveau: hij/zij wordt een BIM modelleur+.

Onze collega’s werken tegelijkertijd als interim Revit/BIM modelleur bij een van onze opdrachtgevers, om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Ze voeren onder begeleiding het projectmatige ontwerp- en modelleerwerk uit en leren het project specifieke Bouw Informatie Model (BIM) in alle fases opbouwen, beheren en actueel houden. Men overlegt met medewerkers van andere vakgebieden ten aanzien van de coördinatie van het ontwerp en uitvoering, en onderhoudt contacten met de opdrachtgever(s) en leveranciers.

Door de continue, diepgaande opleiding, in combinatie met de werkervaring van een BIM project in de praktijk, kan deze BIM modelleur+ in de toekomst een rol innemen als consultant of BIM coördinator.

Download brochure


Kunt u op korte termijn de ondersteuning gebruiken van een goed opgeleide Revit/BIM modelleur voor uw project of reguliere modelleerwerkzaamheden? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Na het traject kunt u onze modelleur zelfs vast in dienst nemen (niet verplicht), als de klik wederzijds is.

Bekijk kandidaten

Met een BIM Modelleur+ integreert u voordelig diepgaande kennis en brede ervaring in uw organisatie. Een unieke kans.

Roxanne van der Linden Account Manager - Cadac Group Professional Resources
Roxanne van der Linden

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Meer informatie over het BIM modelleur+ traject in het algemeen? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact op

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Cadac Group breidt uit met nieuwe medewerkers

  • Cadac Group introduceert Enable yourself

  • Cadac Group introduceert nieuwe slogan 'Cadac. Enabling digital.'

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap