BIM 360 Next Gen: inspirerend event over innovatie

We blikken terug op een succesvolle middag.

07 september 2018 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Dinsdag 4 september organiseerde Cadac Group het BIM 360 Next Gen event en waren we te gast bij Siemens in Brussel.

Binnenkort maakt Autodesk de vernieuwde BIM 360 Next Generation producten beschikbaar. Deze alles-in-een oplossing is ontwikkeld om uw bouwprojecten op tijd én binnen budget te bouwen. Om meer uitleg te geven over deze ontwikkeling heeft Cadac Group het BIM 360 Next Gen evenement georganiseerd. Antonie Ludicello van Autodesk vertelde over de financiële besparingen het werken met Bim 360 u als organisatie kan opleveren. Siemens schetste een blik naar de toekomst van digitale BIM-informatie in de praktijk. Experts van Cadac Group lieten zien hoe het BIM 360 platform praktische voordelen oplevert.

Tijdens dit event kregen bezoekers de mogelijkheid om deel te nemen aan een BIM 360 product-trial. In de komende weken starten wij met de trial door middel van wekelijkse trainingen en exclusieve webinars en maken we de volgende stap met het nieuwe BIM 360 Next Gen platform. 

Cadac Group blikt terug op een succesvolle middag.

Wilt u ook meer weten over BIM 360 Next Gen, of heeft u interesse in de BIM 360 trial dan vernemen wij dit natuurlijk graag van u.

Ik wil meer weten 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap