Naar hoofdinhoud

23 maart 2015

Bij de gemeente Leeuwarden draait de BGT fabriek op volle toeren!

Bij de gemeente Leeuwarden draait de BGT fabriek op volle toeren! En niet alleen voor Leeuwarden zelf, maar ook voor de buurgemeenten Leeuwarderadeel en Littenseradiel is het aantal BGT operators inmiddels flink opgeschaald. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van NedBGT icm diverse inwinningsvarianten.

Bij de gemeente Leeuwarden draait de BGT fabriek op volle toeren!

Naast integratie van meten door middel van stereofoto’s en panoramabeelden, heeft Leeuwarden ook gekozen voor de CAD Survey Interface. Hiermee krijgt de gebruiker de mogelijkheid om buiten gebruik te maken van het CAD platform in combinatie met het meetinstrument. De geboden functionaliteit is door jarenlange ervaring van ARCADIS tot stand gebracht en wordt exclusief door NedGraphics verkocht.

Met deze uitgebreide NedBGT suite is gemeente Leeuwarden niet alleen goed uitgerust voor de opbouw, maar is men ook voorbereid op het beheer van de BGT, voor haar zelf, maar ook voor andere Friese gemeenten die op dit vlak ondersteund willen worden. De eerste bestanden zijn inmiddels met de StUF connector aangeboden aan de controleservice van het Kadaster, met een positieve beoordeling. Daarmee zijn alle componenten van de NedBGT implementatie in gebruik genomen.

Na een zeer uitgebreid aanbestedingstraject en een intensief, maar ook zeer plezierig implementatieproject vonden we dit als leverancier/partner van gemeente Leeuwarden een goed moment om dit met elkaar te vieren.

Kies een locatie

Europa

Wereld