Bezoek ons op de NEW Industries beurs

Maak kennis met virtual reality op 8, 9 en 10 december in Gorinchem

03 december 2015 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Meld u vandaag nog aan

We zitten midden in een revolutie! De onbegrensde technische mogelijkheden in de industrie vragen om verder vooruit te denken, snel te kunnen (om)schakelen en uw organisatie in te richten op de toekomst. Processen moeten sneller verlopen en er moet geautomatiseerd en klantspecifiek geproduceerd worden, wat vraagt om nauwkeurig inzicht in en volledige controle over uw productie. Bent u er klaar voor?

Tijdens NEW Industries op 8, 9 en 10 december 2015 ervaart u de mogelijkheden op het gebied van industriële automatisering, engineering en aandrijf- en besturingstechnieken.

Ervaar virtual reality op stand 123

Op onze stand bieden wij u een onvergetelijke ervaring met de virtual reality-bril ‘Oculus Rift’. Virtual reality is één van de nieuwste ontwikkelingen en biedt nog meer mogelijkheden voor het sneller en goedkoper ontwikkelen van producten, onderdelen of machines. Daarnaast maakt u kans op een Google Cardboard, waarmee u middels uw eigen smartphone zelf een virtual reality experience kunt ervaren.

Engineering Experience

Na het succes van de voorgaande edities tijdens de TIV, vindt de Engineering Experience nu plaats tijdens NEW Industries. Deze keer kijken we naar de veranderende wereld om ons heen. Tijdens een aantal presentaties rondom het thema 'The Future of Making Things' worden nieuwe technologieën zoals 3D printen, globalisering, het ontwerpen van producten en machines uitgelicht.

Meld u vandaag nog aan

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap