Betere ketenintegratie met toeleveranciers dankzij nieuwe Cadac Organice oplossing

Combineer technische tekeningen automatisch met inkooporders

04 juli 2016 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Lees meer over TradeCloud Connect Stel een vraag

Met ketenintegratie optimaliseert u de informatiestroom in de supply chain. Als iedereen dezelfde informatie gebruikt wordt er veel effectiever samengewerkt. Hierdoor voorkomt u dat inkopers 50% van hun tijd kwijt zijn met het invoeren van orders, communicatie met toeleveranciers en het zoeken van de juiste tekeningen.

Online supply chain platform

Met het TradeCloud supply chain platform automatiseert u eenvoudig uw operationele inkoop met als resultaat: een hogere operationele snelheid, minder order handling en meer inzicht in processen met leveranciers.

Koppel Autodesk Vault aan TradeCloud

Bespaar nog meer tijd en voorkom fouten dankzij de door ons ontwikkelde integratie tussen TradeCloud en Autodesk Vault. Hiermee verbindt u Autodesk Vault (of een ander PDM-systeem) met TradeCloud en combineert u technische documentatie/tekeningen met uw inkooporders. Zo worden zowel de inkopers als de engineers minder belast met het verzamelen van de technische documentatie en weet u 100% zeker dat de informatie actueel is. Het resultaat? Zowel inkoop als engineering kunnen zich meer focussen op de uitzonderingen.

Lees meer over Cadac Organice Vault TradeCloud Connect

Combineer moeiteloos de juiste inkooptekeningen en engineering data met inkooporders. Zo weet u zeker dat u up-to-date versie gebruikt om bestelling te plaatsen bij uw toeleveranciers.

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding
Ernst-Jan Huijbers

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?