Bericht over het coronavirus (COVID-19)

Deze buitengewone tijd vraagt om voorzichtigheid, solidariteit en flexibiliteit.

16 maart 2020

Stel een vraag Neem contact op

De onzekerheid rond het coronavirus raakt ons allemaal. Deze buitengewone tijd vraagt om voorzichtigheid, solidariteit en flexibiliteit om zowel de wettelijke instructies op te volgen, als onze gezamenlijke bedrijven draaiende te houden. Echter, uw veiligheid en die van ons team staat voorop. Daarom blijven wij waar mogelijk thuiswerken of met een veilige sociale afstand.

Wij bevinden ons in de gelukkige omstandigheid dat het grootste deel van onze ondersteuning op afstand kan worden gedaan. Heeft u support nodig of wilt u meer weten over de oplossingen van Cadac? Dan staan wij zoals altijd voor u klaar. Onze adviseurs blijven aan het werk en zijn natuurlijk bereikbaar per mail en telefoon, maar ook via vele andere virtuele vergadermogelijkheden. 

Laten we er samen alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zorg goed voor uzelf en de mensen om u heen.

Namens het gehele team van Cadac Group,

Jan Baggen
Chief Executive Officer – Cadac Group

Laten we er samen alles aan doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zorg goed voor uzelf en de mensen om u heen.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap