Automatische publicatie van secundaire documenten vanuit Autodesk Vault naar SharePoint. Cadac maakt het mogelijk.

Nieuwe efficiëntieslag in het engineeringsproces creëert tijdwinst voor engineer

12 februari 2019 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Neem contact op Maak een afspraak

Cadac maakt het vanaf nu mogelijk om administratieve handelingen in Autodesk Vault software verder te reduceren. Met geautomatiseerde publicatie van secundaire documenten (deliverables) in de reviewfase van een ontwerp creëert Cadac tijdwinst in het engineeringsproces.

SharePoint-to-Vault-2019-04.png

Na het besluit om het ontwerp, of een gedeelte daarvan, vrij te geven via Autodesk Vault (released of revisie), besteedt een engineer vaak erg veel tijd aan het beschikbaar maken van de ‘deliverables’ voor derden, zoals projectmanagement, productie of klanten. Cadac biedt vanaf nu de mogelijkheid om deze documenten automatisch op de juiste projectlocatie in Microsoft SharePoint (online) te laten landen.

Bij een statusovergang in Autodesk Vault creëert de software automatisch de zogenoemde secundairy documents, inclusief metadata. Dit is bijvoorbeeld aan de orde als de engineer de status verandert van “Work in Progress” naar “For Review”, zodat hij zijn werk kan laten controleren door een klant, oftewel een externe partij. Op dat moment start Autodesk Vault een proces dat van deze tekening een PDF genereert. Doorgaans is dat het begin van diverse administratieve handelingen voor de engineer, die Cadac vanaf nu kan automatiseren.

Als onderdeel van het automatiseringsproces is het mogelijk om de PDF op basis van de meegegeven projectdata (metadata), automatisch naar de juiste projectlocatie op SharePoint te zetten. Vervolgens zorgt een gecontroleerde workflow dat belanghebbenden binnen of buiten de organisatie de PDF ontvangen om deze op inhoud te beoordelen. Deze beoordeling, wat een afwijzing met op- en aanmerkingen of een goedkeuring kan zijn, wordt automatisch teruggekoppeld, al dan niet voorzien van een aangepast of nieuw document. De engineer krijgt de melding dat er reactie is gekomen en kan vervolgens de reactie verwerken.

Met het automatiseren van administratieve handelingen in de reviewfase komt er veel tijd beschikbaar voor het werk waar een engineer voor is, namelijk engineeren.

Wilt u meer weten over automatiseren binnen Autodesk Vault voor uw bedrijf? Neem contact op met Cadac voor meer informatie over onze aanpak en tools om dit te realiseren.

Contact opnemen 

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?