Naar hoofdinhoud

06 februari 2020

Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

De nieuwe Autodesk trade-in actie biedt de kans om een verouderde softwarelicentie in te ruilen en een nieuw abonnement met korting af te sluiten. De trade-in korting bedraagt 25% en is geldig van 7 februari 2020 tot en met 24 april 2020.

Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

Wie beschikt over een verouderde, permanente licentie op bijvoorbeeld AutoCAD, Revit, Inventor, een Suite of andere Autodesk-software kan deze tijdelijk met korting inruilen voor een nieuw abonnement en krijgt daarmee toegang tot de laatste versie en alle updates. De hoge korting van 25% geldt voor vrijwel alle nieuwe Autodesk-software die Cadac aanbiedt, inclusief de Collections-voordeelbundels. Dit stelt klanten in staat om op een voordelige manier te gaan werken met de meest recente versie van de software en de nieuwste features voor het maken van digitale ontwerpen.

AutoCAD trade-in

Bijvoorbeeld de 3D-ontwerpsoftware AutoCAD heeft de afgelopen jaren veel nieuwe opties gekregen, waaronder de toevoeging van branchespecifieke toolsets, zodat het te gebruiken is door architecten, ingenieurs en bouwprofessionals. Het aanbod aan tools in de nieuwste versie is aanzienlijk toegenomen ten opzichte van oudere versies.

Trade-in actie als reactie op marktverschuiving

Na de aanschaf van het nieuwe abonnement vervalt het permanente gebruikersrecht van de oude licentie. De overgang van permanente licenties op abonnementen met een looptijd van 1 of 3 jaar past in de lijn die Autodesk heeft uitgezet om de software zo goed mogelijk aan te laten sluiten op veranderingen in de markt.

Maak probleemloos gebruik van Autodesk trade-in actie

Als Autodesk Platinum Partner geeft Cadac licentieadvies en ondersteuning om de trade-in soepel te laten verlopen. Neem contact op met Cadac om gebruik te maken van de Autodesk trade-in actie.

Licentieadvies en bestellen

 

Kies een locatie

Europa

Wereld