Autodesk gaat van onderhoudsplan naar abonnement

Ontdek de wijzigingen in uw Autodesk onderhoudsplan

31 maart 2017

Stel een vraag

Autodesk heeft de afgelopen tijd verschillende wijzigingen doorgevoerd in hun licentiemodel. Zo is Autodesk overgestapt naar een licentiemodel waarbij de licenties alleen nog maar op basis van een abonnement worden aangeboden (Autodesk Subscription). Bij uw permanente licenties heeft u nu wellicht nog een onderhoudsplan. Nieuwe Autodesk licenties zijn uitsluitend beschikbaar in abonnementsvorm.

Webinar: Van onderhoudsplan naar abonnement

Wij krijgen veel vragen over de wijzigingen die Autodesk doorvoert. Daarom organiseren wij een webinar om meer duidelijkheid te geven over deze wijzigingen. Wij informeren u in het webinar over de aankomende veranderingen in het licentiemodel, zoals de wijziging van onderhoudsplan (Maintenance Plan) naar een abonnement (Subscription). Wij laten zien wat deze wijzigingen voor u betekenen en welke voordelen deze wijzigingen voor u met zich meebrengen. Tijdens het webinar kunt u ook uw eventuele vragen stellen aan onze specialisten.

Meld u nu aan

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap