Extra Fusion 360 workshops gepland in juni

Maak hands-on kennis met de nieuwe generatie 3D CAD / CAM software

12 mei 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Schrijf u nu in Onze experts over Fusion 360 (video)

Fusion 360 heeft een ware revolutie teweeggebracht in 3D CAD / CAM wereld. Bent u al klaar om aan de slag te gaan met deze nieuwe generatie CAD / CAM software in de cloud? Schrijf u dan in voor onze nieuwe 2-daagse Fusion 360 workshops in Vianen, Meppel, Heerlen, Delft en Hasselt.

Wat u gaat leren

In deze hands-on workshops maakt u kennis met de eerste 3D CAD / CAM-tool in zijn soort, waarmee u ontwerpt, engineert en produceert in één platform in de cloud. Van ontwerp tot design, simulatie tot aansturing van CNC-machine, met Fusion 360 kunnen we al deze uitdagingen moeiteloos aan. Laat u verassen door de eenvoudige opzet en implementatie tijd van Fusion 360.

Voor wie is deze 2-daagse workshop interessant?

Deze training is interessant voor productontwikkelaars, engineers, industriële ontwerpers, start-ups en iedereen die een goed idee snel willen uitwerken tot een werkend en maakbaar prototype.

Bekijk datums & locaties

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap