Autodesk Fusion 360 beschikbaar in de Product Design Suite

10 december 2014

Vanaf januari 2015 krijgen alle gebruikers van de Product Design Suite, met actief Maintenance- of Desktop Subscription, toegang tot Autodesk Fusion 360. Dit is een unieke, cloud oplossing voor 3D CAD/CAM en een mooie aanvulling op de al zeer complete Autodesk Suites voor Digital Prototyping.

Autodesk voegt continu nieuwe features en content toe aan hun software. Ook de Suites worden telkens voorzien van nieuwe tools voor het creëren, beheren en delen van ontwerpinformatie. Waar Autodesk begin dit jaar al Recap voor 3D-scanning workflows toevoegde aan het uitgebreide arsenaal aan tools in de Product Design Suite, kan ook Fusion 360 een erg waardevolle toevoeging zijn op uw ontwerpproces.

Fusion 360 ondersteunt het complete proces van ontwerp (CAD) tot productie (CAM), van idee tot concept tot creatie in één omgeving. Fusion 360 werkt online en is dus altijd en overal toegankelijk via PC en MAC, maar ook de smartphone of tablet. Hierbij kunnen meerdere projectleden real-time samenwerken aan een ontwerp.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Video

  • Fusion 360 in 60 seconden

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?