Autodesk Connect & Construct Summit

Mooi programma met inspirerende sprekers

14 september 2018

Maak een afspraak Stel een vraag

Het Autodesk Connect & Construct was een eendaagse congres waarbij bezoekers geïnspireerd werden door sprekers van over de gehele wereld. Koplopers uit de bouw- en vastgoed van Nederland aangevuld met start-up & scale-ups stonden op het podium.

IMG_2126.jpg

Op donderdag 13 september was Cadac Group aanwezig bij het Autodesk Connect & Construct evenement in Amsterdam. Deze dag stond in het teken van de uitvoerende bouw: de huidige markttrends en laatste ontwikkelingen. Industrialised Construction (MFG Meets AEC), innovatie en inspiratie vanuit de gedachte: wat kunnen we leren van andere markten en industrieën waren veelbesproken onderwerpen.  

Autodesk weidde uit over haar visie op de bouwindustrie. Prominent hierin kwam haar gedachtegoed naar voren rondom het werken via intelligente platformen (zoals BIM 360) om zo beter te kunnen samenwerken en projectteams optimaal met elkaar te verbinden om tot betere gebouwen te komen: more | better | less.

"Mooi programma met inspirerende sprekers om de innovaties in onze veranderende wereld in te gaan zetten om de bouwindustrie op een hoger plan te tillen" aldus Desmond.

Download whitepaper 

Wat ook duidelijk naar voren kwam is dat uit cijfers blijkt dat 94% van de disruptie wordt veroorzaak door personen of bedrijven buiten de betreffende industrie. Een gedachte om eens te laten bezinken: word je gedisrupteerd, of ga jij zelf de disruptie veroorzaken? Het opiniestuk van Cadac's CEO Jan Baggen gaat hier verder op in. 

Lees opiniestuk

Cadac Group had tevens een plaats op de bedrijvenmarkt, waar Job van Hardeveld de mogelijkheden van AR-technologie als aanvulling op onze innovatieve Cadac Modules Suite liet zien.  

Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van AR-technologie in de bouwindustrie? Of gaat u graag in gesprek over de innovaties in de bouwindustrie? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen!

Contact opnemen 

Mooi programma met inspirerende sprekers om de innovaties in onze veranderende wereld in te gaan zetten om de bouwindustrie op een hoger plan te tillen

Desmond Laeyendecker Business Development Manager - Architectuur, bouw en installatietechniek
Desmond Laeyendecker

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap