De nieuwe Autodesk 2018 Update Trainingen zijn er!

Schrijf u nu in, het aantal plaatsen is beperkt.

09 mei 2017

Stel een vraag

De nieuwe Autodesk 2018 update trainingen zijn er weer! Kies de datum en locatie die u het beste uitkomst en schrijf u vandaag nog in.

Gratis extra deelnemer

In de zomermaanden, juli en augustus, mag u zelfs gratis één extra collega meenemen. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

De grootste opleider van de Benelux

Bij ons volgt u voordelige CAD trainingen, cursussen en opleidingen van de allerhoogste kwaliteit. We zijn niet voor niets al jarenlang officieel Autodesk Training Center.

Ervaren docenten

Onze docenten worden al jarenlang als één van de beste beoordeeld. Ze zijn volwaardig gecertificeerd en worden regelmatig getraind om up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dankzij ruime praktijkervaring in uw branche leggen ze graag direct de link tussen de training en de praktijk.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap