Succesvolle Augmented Reality ervaring tijdens RailTech Europe

31 maart 2017

Bekijk Aftermovie Meld u aan voor het webinar

Afgelopen week waren wij te gast op stand van Royal HaskoningDHV tijdens de RailTech Europe beurs in Utrecht. We kijken samen terug op een succesvolle beurs waar wij enthousiaste bezoekers een prachtige Augmented Reality ervaring met de Hololens van Microsoft konden bieden van het unieke Maankwartier project in Heerlen.

rendering-station-maankwartier.jpg

Bekijk de Aftermovie

Geweldige ervaring

Op de plek waar vroeger station Heerlen lag, verrijst nu het Maankwartier. Dit is een compleet nieuwe wijk met winkels en cafés, een hotel, kantoren, woningen én een volledig vernieuwd station. De hoofdontwikkelaars zijn onder andere de gemeente Heerlen, ProRail en NS Station. Als verantwoordelijke voor het project management en het definitieve ontwerp en engineering heeft Royal HaskoningDHV ons de opdracht gegeven om het 3D model te projecten in de bestaande omgeving. Het resultaat daarvan was te zien op de beurs.

Bezoekers van de RailTech beurs konden echt beleven hoe het is om op het nog te bouwen station rond te lopen. De reacties waren uiterst positief. De ervaring bood een geweldige kijk in de praktische toepassing van Augmented Reality. Het is geen gimmick meer, het is een techniek die echt iets oplevert!

Ontdek het zelf en meld u aan voor ons webinar

Voor iedereen die niet op de RailTech aanwezig was, willen we toch een mogelijkheid bieden om kennis te maken met deze mooie technieken. Naast onze Masterclass organiseren we een webinar op woensdag 19 april waarin u in 45 minuten kennis maakt met Virtual en Augmented Reality. De sessie zit bordevol praktijkvoorbeelden van mooie projecten bij onze klanten. U gaat ontdekken hoe ook uw organisatie deze techniek in kan zetten!

Augmented Reality Webinar

Ik was echt overrompeld. Het voelt echt alsof je op het nieuwe station in Heerlen staat, terwijl het nog te bouwen station zo’n 200 kilometer verderop komt te staan. In het virtuele model liepen zelfs mensen rond, treinen kwamen aan en vertrokken. Kortom: een geweldige ervaring en een fraaie demonstratie van een praktische toepassing!

Beursbezoeker RailTech - Europe

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap