Allseas krijgt optimale controle over complexe offshore projecten

29 mei 2017 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Lees het hele verhaal Stel een vraag

De Allseas Group, in 1985 opgericht door Edward Heerema, is een wereldwijd opererend en toonaangevend bedrijf op het gebied van zwaar hijswerk en installatie van pijpleidingen en onderwaterconstructies. 100% grip op de documenten is cruciaal om hun projecten te sturen, en ook om klanten op ieder moment te kunnen informeren over de status van deliverables. Hiervoor namen zij Cadac Organice DCS ingebruik.

Grip op revisies en approval workflows

Weten wat de juiste versie of revisie is, is natuurlijk heel belangrijk. Daarnaast is het een must om alle acties m.b.t. documenten en deliverables te kunnen traceren.

We moeten snel en eenvoudig, geborgd vanuit een systeem, exact zien wie wat heeft gedaan binnen een approval proces van een specifiek document. We gebruikten al SharePoint voor documentbeheer en met Cadac Organice Document Control Solution (DCS) hebben we dé oplossing in handen om 100% grip te krijgen op onze documenten.

Lees het hele verhaal

Onze project managers willen Cadac Organice niet meer missen.

Maurice Bakker SharePoint Consultant - Allseas

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap