Naar hoofdinhoud

11 mei 2021

Afscheid Richard Goossens bij NedGraphics en Cadac Group

Door de jaren heen zijn Cadac Group en NedGraphics steeds intensiever gaan samenwerken met als doel een gemeenschappelijke visie te creëren en steeds verder te integreren. Sinds begin 2021 is het zover: Cadac United.

collaboration samenwerking

Na 36 jaar neemt Richard Goossens afscheid van NedGraphics en Cadac Group. Als Algemeen Directeur van NedGraphics heeft Richard bijzonder goed werk geleverd. Hij zal zeker een gemiste waarde zijn in de organisatie. 

Reactie Richard Goossens

"Binnenkort treed ik terug als bestuurder van NedGraphics en neem daarmee afscheid van een mooi bedrijf met een interessante historie. Ik heb de onderneming zien ontwikkelen van een start-up in het nieuwe fenomeen CAD/CAM, tot een toonaangevende leverancier van CAD/GIS-oplossingen in Nederland.

Sinds begin dit jaar heeft Cadac Group besloten om alle NedGraphics-activiteiten volledig te integreren in haar organisatie. Daarom is er geen behoefte meer aan een separate directie voor NedGraphics. Dit betekent dat ik na ruim 36 jaar afscheid ga nemen van NedGraphics.

Het was een inspirerende en boeiende tijd. De ontwikkeling van CAD/GIS-technologie heb ik vanaf de wieg mogen meemaken, veel kansen gehad om me te ontwikkelen en heb een bijdrage mogen leveren aan de adoptie van GIS in Nederland.

Ik wil iedereen bedanken voor de zeer plezierige samenwerking de afgelopen jaren en wens jullie voor de toekomst al het goede. Tevens ben ik ervan overtuigd dat jullie allemaal, dankzij de ambitieuze en innovatieve plannen van Cadac Group en NedGraphics, een hele mooie toekomst in het vooruitzicht hebben."

Reactie Jan Baggen, CEO Cadac Group

"Na ruim 36 jaar neemt Richard afscheid van NedGraphics. Ik wil Richard graag bedanken voor alles wat hij voor NedGraphics heeft gedaan. In één woord: geweldig! Op deze solide basis kunnen wij nog jarenlang verder bouwen. Dat is ook exact wat wij gaan doen, samen met alle collega's van Cadac Group en NedGraphics.

Wij investeren op dit moment in een flinke personele uitbreiding om een extra impuls te geven aan ons innoverend vermogen. Dankzij de volledige integratie van Cadac Group en NedGraphics kunnen wij bovendien profiteren van de schaalvoordelen die dit oplevert.

Ik wil Richard nogmaals ontzettend bedanken voor de goede samenwerking van de afgelopen 15 jaar."

Ik wil iedereen bedanken voor de zeer plezierige samenwerking de afgelopen jaren.

organisatie richard goossens

Richard Goossens

Algemeen Directeur

Kies een locatie

Europa

Wereld