Naar hoofdinhoud

18 augustus 2019

Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

De verkiezing ‘Aantrekkelijkste werkgever van Limburg’ is gestart en dit is een titel die perfect past bij Cadac Group. Met het hoofdkantoor én een spraakmakend lab in Heerlen is Cadac Group de ideale werkgever voor jongeren in Limburg. Benieuwd waarom Cadac jouw stem verdient? Lees snel verder en stem!

Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

Wat maakt Cadac Group de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg?

De titel van de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg is felbegeerd onder de Limburgse bedrijven. Ook door Cadac. Om haar ambitieuze groeiscenario van 2025 te bereiken, rekent Cadac op zijn huidige, maar ook op nieuwe medewerkers. Onlangs maakte CEO Jan Baggen nog bekend op zoek te zijn naar 100 nieuwe werknemers, waaronder ook naar young professionals die samen met ons de digitale agenda van morgen zullen bepalen.

Over Cadac Group

Cadac Group is een toonaangevende aanbieder van software en consultancy aan verschillende industrieën, zoals de bouw en werktuigbouwkundige sector. Als Autodesk Platinum Partner en Microsoft Gold Partner gaat Cadac Group voorop in de digitale transformatie. Met betrouwbare softwareoplossingen en branchespecifieke kennis maken wij het mogelijk om de design-, maak- en gebruiksprocessen van onze klanten te digitaliseren.

Enable yourself

Bij Cadac bepaal je zelf hoe ver je komt. ‘Enable yourself’ staat centraal binnen je functie. Samen bekijken we je ontwikkelingsmogelijkheden, kwaliteiten en ambities. Op basis hiervan stellen we een intensief trainingsprogramma op zodat je je kan specialiseren en kan doorgroeien naar een functie waarin jij uitblinkt. Je leert hoe het echt zit. Dat verrijkt je leven en je carrière altijd.

Grote internationale speler

Met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Australië behoort Cadac Group tot een van de grotere internationale spelers. Je leert van ervaren professionals en werkt aan gave projecten voor gerenommeerde klanten.

State-of-the-art workplace

Het motto van Cadac is ‘Enabling digital’. Wij helpen onze klanten de digitale transformatie te omarmen. Als digitale koploper blijven we zelf uiteraard niet achter. Specialiseer je in de nieuwste digitale trends en laat je inspireren in het Cadac Lab, een machinepark met state-of-the-art apparatuur zoals een 3D-printer, 3D-scanner, een robotarm en een 5-assige CNC-machine.

Gezond bedrijf

Dat Cadac een aantrekkelijk bedrijf is, blijkt duidelijk uit de cijfers van de afgelopen jaren. Niet alleen staan we financieel sterk, maar daarnaast zorgen we ook goed voor onze mensen. In 2018 werkten maar liefst 37,4% van onze medewerkers al meer dan 10 jaar voor Cadac. Bovendien kenden we een ziekteverzuim van slechts 2,4%. Als werknemer bij Cadac geniet je van een flexibele en prettige werkomgeving, een goede privé-werkbalans en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Op Cadac kan je bouwen, dat biedt zekerheid.

Open bedrijfscultuur

Deze successen moeten natuurlijk ook gevierd worden! En daarvoor zit je bij Cadac op de goede plek. Zo hebben we een actieve personeelsvereniging die zorgt voor leuke activiteiten het hele jaar door. Denk aan een BBQ in de zomer, een kroegentocht, themafeestjes, Sinterklaas en kerst! Bovendien kom je terecht in een jonge en dynamische organisatie waar korte lijnen en een platte organisatie kenmerkend zijn.

Vind je dat Cadac de titel van Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg verdient? Stem nu!

Stem hier 

Kies een locatie

Europa

Wereld