Cadac koploper in wedstrijd 'de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg'

Stem & maak kans op een tablet!

07 oktober 2019

Stem hier

De organisatie van Meet the Youngster kwam bij ons langs met het goede nieuws dat Cadac een van de koplopers is in de eerste stemronde van ‘de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’. En dat vierden we met taart!

aantrekkelijke-werkgever-2.jpg

We zijn trots en dankbaar voor de vele stemmen die we ontvingen, maar gewonnen hebben we nog niet. De tweede stemronde is gestart en de concurrentie is sterk. Daarom zullen we ons de komende weken blijven inzetten om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen.

De titel "Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg" is een grote eer, en heel toepasselijk voor onze groeiambities van 2025. De organisatoren van de verkiezing, Meet the Youngsters, promoten namelijk bedrijven bij jonge werknemers. En daar zijn wij nu net naar op zoek: jong talent dat samen met ons de digitale agenda van morgen zal bepalen.

Vergeet zeker niet te stemmen op Cadac Group als Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Zo maakt u kans op een start-to-work pakket inclusief tablet, een prijs uitgereikt door Meet the Youngsters.

Bekijk video 

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap