Aan de slag met 3D ontwerpmodule in nieuwe showroom van DJS Hekwerken

RTL Businessclass op bezoek bij DJS Hekwerken

12 juni 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Bekijk video Lees het hele verhaal

In de fonkelnieuwe showroom van DJS Hekwerken aan de A15 bij Vuren kunnen klanten vanuit heel Nederland zich laten inspireren door verschillende designpoorten, in diverse stijlen en voorzien van moderne, elektronische bedieningstechnieken. Met onze configurator kunnen zij hun nieuwe droompoort direct ervaren in 3D!

Hekwerken op maat

DJS ontwerpt, fabriceert en monteert alle hekwerken volledig op maat en in eigen beheer. Naast ontwerp en techniek verzorgt het bedrijf ook de complete bouwkundige uitvoering. Omdat de poorten zowel bouwkundig als elektrisch volledig zijn voorbereid, is het mogelijk deze in één dag te plaatsen.

Online productconfigurator op basis van Cadac software

Met de onlangs geïntroduceerde 3D-ontwerpmodule kunnen geïnteresseerden bij DJS Hekwerken direct aan de slag om in zeven eenvoudige stappen zelf een toegangspoort samen te stellen. Met deze module, met NXTdim Configurator als basis, heeft DJS een flinke de stap gezet. Waar voorheen elk project in AutoCAD uitgetekend werd, kunnen hun klanten een poort nu zelf configureren waarin op de achtergrond in Autodesk Inventor automatisch een model opgebouwd wordt.

Ervaar het zelf en bezoek hun website. U kunt zelfs een foto van uw oprit uploaden en direct het resultaat van uw toekomstig poort beleven in de bestaande omgeving.

Bekijk video

Lees het hele verhaal

Met NXTdim Configurator kan iedere producent van typische Engineer To Order (ETO)-producten een productmodel in Inventor opbouwen aan de hand van handige invul formulieren, zelfs op je website.

Johan de Jong Eigenaar - DJS Hekwerken

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap