A360 Collaboration for Revit

Samenwerken 2.0

15 december 2014

Steeds vaker gaan bedrijven onderling samenwerken in één en hetzelfde Revit model (BIM). Revit Server leek hiervoor de uitkomst, maar al snel bleek deze toepassing niet echt gebruiksvriendelijk voor zowel gebruikers als IT beheerders, laat staan wanneer er samengewerkt werd met externe partijen. Toegang, rechtenkwesties en ook de installatie en opzet van het Revit Server Network vormden vaak een barrière. Daarom heeft Autodesk A360 Collaboration for Revit ontwikkeld!

a360-for-revit-collaboration.png

Met Autodesk A360 Collaboration for Revit overwint u deze barrières. Projectteams krijgen met Autodesk A360 online, gecentraliseerde toegang tot Revit modellen voor ieder teamlid in alle disciplines van meerdere bedrijven of verschillende sites. Deze tool vervangt daarmee dure workarounds voor projectsamenwerking en het delen van modellen. Denk hierbij aan inefficiënt, ongestructureerd gebruik van FTP-sites en het delen van software via bijvoorbeeld e-mails met bijlages.

In de cloud; geen kostbare installatie
A360 Collaboration for Revit is een cloud oplossing en heeft dus geen complexe en dus kostbare IT-installatie of onderhoud nodig. Alle projecten en design data worden opgeslagen in de cloud-omgeving van Autodesk. Iedereen heeft dus altijd en overal toegang tot deze gegevens via desktop, tablet of smartphone. Samenwerking wordt dus efficiënter, beslissingen effectiever en resultaten kwalitatiever.


Alle functionaliteit ook beschikbaar zonder Revit
Met Collaboration for Revit krijgt u toegang tot het online samenwerkingsplatform waarbij het gehele projectteam modellen kan bekijken, modelgegevens kan opzoeken en gestructureerd kan communiceren over beslissingen rondom het projectontwerp. Zelfs projectleden die geen gebruik maken van Revit krijgen toegang tot al deze functionaliteiten.

Chatten in Revit
Voor de onderlinge communicatie van alle teamleden wordt er bij A360 Collaboration for Revit een in-context Chat-tool geleverd, waarmee iedereen in real-time met elkaar kan communiceren tijdens het werken aan het gezamenlijke Revit model. Het werken in Revit blijft verder zoals de gebruiker met worksharing gewend is.

Video's

  • A360 Collaboration for Revit

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?