Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

14 september 2015

40% subsidie op ICT trainingen

Stichting Centrum Arbeidsmarkt- vraagstukken ICT (CA-ICT) voert hét nieuwe subsidieprogramma uit binnen het Sectorplan ICT: voor de éérste 2.500 inschrijvingen op geselecteerde IT-trainingen in Nederland is een subsidie van 40% beschikbaar. Cadac Group is mede gekozen als trainingspartner! Zorg dat u bij die eerste 2.500 inschrijvingen bent, want deze cursusplekken zijn landelijk snel vergeven.

40% subsidie op ICT trainingen

Geinteresseerd in 40% subsidie?
Dankzij het Sectorplan ICT kan extra worden geïnvesteerd in opleidingen en training van ongeveer 2.500 ICT-professionals door middel van het CA-ICT scholingsportal. Kern doel is om middels om- en bijscholing zoveel mogelijk ICT professionals voor de ICT sector te behouden. Het CA-ICT heeft met succes subsidie aangevraagd en toegekend gekregen voor haar sector. Werkgevers kunnen hiervan profiteren door subsidie te verkrijgen op de scholingskosten van hun personeel.

CA-ICT stelt een Scholingsportal beschikbaar, waarin ons trainingsaanbod wordt gepubliceerd dat in aanmerking komen voor subsidie. Op de portal vindt u de CA-ICT gestelde prijzen, waarover de subsidie wordt verrekend (incl. de berekening). De subsidie wordt altijd berekend op de training + het bijbehorende examen.

Hoe werkt het?
Schrijf u rechtstreeks in via onze website en dien na afloop van de training de subsidieaanvraag in via de CA-ICT scholingsportal.

Kies een locatie

Europa

Wereld