40% subsidie op ICT trainingen

Wij zijn gekozen als trainingspartner voor het nieuwe subsidieprogramma binnen Sectorplan ICT

14 september 2015

Stel een vraag

Stichting Centrum Arbeidsmarkt- vraagstukken ICT (CA-ICT) voert hét nieuwe subsidieprogramma uit binnen het Sectorplan ICT: voor de éérste 2.500 inschrijvingen op geselecteerde IT-trainingen in Nederland is een subsidie van 40% beschikbaar. Cadac Group is mede gekozen als trainingspartner! Zorg dat u bij die eerste 2.500 inschrijvingen bent, want deze cursusplekken zijn landelijk snel vergeven.

Geinteresseerd in 40% subsidie?
Dankzij het Sectorplan ICT kan extra worden geïnvesteerd in opleidingen en training van ongeveer 2.500 ICT-professionals door middel van het CA-ICT scholingsportal. Kern doel is om middels om- en bijscholing zoveel mogelijk ICT professionals voor de ICT sector te behouden. Het CA-ICT heeft met succes subsidie aangevraagd en toegekend gekregen voor haar sector. Werkgevers kunnen hiervan profiteren door subsidie te verkrijgen op de scholingskosten van hun personeel.

CA-ICT stelt een Scholingsportal beschikbaar, waarin ons trainingsaanbod wordt gepubliceerd dat in aanmerking komen voor subsidie. Op de portal vindt u de CA-ICT gestelde prijzen, waarover de subsidie wordt verrekend (incl. de berekening). De subsidie wordt altijd berekend op de training + het bijbehorende examen.

Hoe werkt het?
Schrijf u rechtstreeks in via onze website en dien na afloop van de training de subsidieaanvraag in via de CA-ICT scholingsportal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Stel een vraag Bekijk de voorwaarden

Geselecteerde trainingen

Schrijf u vandaag nog in en krijg tot wel 40% subsidie

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap