Cadac Group komt in actie

Wij steunen 3FM Serious Request 2015

03 september 2015

De 3FM DJ's in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich in december 2015 samen met Nederland in voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden: kinderen en jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling.

Om deze geweldige actie te ondersteunen organiseren wij tijdens de start, wanneer de 3FM DJ's het huis betreden, een groot evenement in het centrum van Heerlen. Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim. We houden u op de hoogte!

Wij dragen graag ons steentje bij om ervoor te zorgen dat ook de volgende generatie in oorlogsgebieden kansen krijgen om zich te ontwikkelen en te ontplooien, en niet bezig hoeven te zijn met overleven.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

The next generation
In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. The next generation verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ's van 3FM samen met de rest van Nederland geld in.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap