Naar hoofdinhoud

22 januari 2018

3D Augmented Reality in uw project

Van 9 tot en met 12 Januari vond het Consumer Technology Association (CES) evenement in Las Vegas plaats. Aryzon heeft hier, via StartUpDelta onder leiding van Z.K.H. Prins Constantijn, vol trots de Aryzon Augmented Reality Cardboard Headset gepresenteerd. Met dit product wil Aryzon the technologie van 3D Augmented Reality toegankelijker maken voor de markt en een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van 3D AR-toepassingen. De Aryzon Cardboard Headset kost in werkelijkheid een fractie van de prijs van bijvoorbeeld een HoloLens – en wordt gebruikt in combinatie met een smartphone.

3D Augmented Reality in uw project

Ook met Cadac Modules Suite is het mogelijk om via uw smartphone BIM-projecten te bekijken. Dit betekent dus ook dat het mogelijk wordt dat u uw Aryzon Cardboard Headset kunt gebruiken om uw model te visualiseren. Momenteel plaatsen wij het model door middel van ‘markers’, bijvoorbeeld via een bouwtekening of een QR code.  Maar op korte termijn zullen wij toevoegingen ontwikkelen zodat u ook zonder markers uw BIM-model kunt bekijken via uw smartphone of tablet, met bijvoorbeeld de toolkits van Apple en Google. 

Binnen een project wordt er vaak gewerkt met een veelvoud aan documentatie- en ontwerpsoftware. Dit leidt tot een onoverzichtelijk geheel aan 3D-modellen, 2D-tekeningen en documenten voor zowel interne als externe stakeholders. Met Cadac Modules Project beschikt u over een intuïtief en toegankelijk Cloudplatform voor uw BIM projecten, waarin elke stakeholder de benodigde informatie kan raadplegen en het niet uitmaakt welke programma’s er zijn gebruikt. Alles wordt ondersteund en is beschikbaar vanuit een webbrowser, de HoloLens en dus nu ook uw smartphone en Aryzon Cardboard Headset, altijd en overal. 

Kies een locatie

Europa

Wereld