Meer dan 100 nieuwe topvacatures bij Cadac Group

Gevraagd zijn CAD-engineers, consultants en softwareontwikkelaars die aan de slag gaan voor internationale relaties in de bouw, procestechniek, infra, maakindustrie, offshore en logistiek.

02 mei 2019

Neem contact op Enable yourself

Cadac Group zoekt ruim 100 specialisten om de ambitieuze groeiambities waar te maken. Het in ontwerpsoftware gespecialiseerde bedrijf start komende maand een uitgebreide wervingscampagne in de Benelux. Gevraagd zijn CAD-engineers, consultants en softwareontwikkelaars die aan de slag gaan voor internationale relaties in de bouw, procestechniek, infra, maakindustrie, offshore en logistiek.

Cadac verwacht de komende jaren sterk te groeien, zegt oprichter en CEO Jan Baggen. “We hebben in korte tijd een ingrijpende omslag gemaakt met ons bedrijf. Van softwareleverancier naar dienstverlener. We ondersteunen onze klanten met de transformatie naar het digitale tijdperk. Uiteraard met de software van Autodesk, Microsoft en onze eigen ontwikkelingen. Voor deze operatie, enabling digital, hebben we heel veel specialisten nodig. Hoogopgeleid, maar vooral ook in staat om te innoveren en te pionieren.”

Europa
Cadac Group telt nu ruim 200 medewerkers van wie de meesten werken vanuit het hoofdkantoor in Heerlen of het kantoor in Vianen. De focus ligt op verdere expansie in Europa. “We staan nog maar aan het begin van het digitale tijdperk”, aldus Jan Baggen. “Er wachten ons enorme opgaves. De bouw van miljoenen woningen, voedsel voor een explosief groeiende wereldbevolking, de klimaattransitie. Het moet allemaal efficiënter, sneller, zuiniger en duurzamer. Digitalisering, automatisering en robotisering zijn de instrumenten. Wij faciliteren en innoveren.”

Cadac Xperts
Naast 100 vaste banen is Cadac op zoek naar 40 ervaren specialisten  met specialistische kennis van Autodesk software in Nederland, Duitsland, Engeland en Australië. “Zelfstandige specialisten die zich op freelance basis willen aansluiten bij Cadac Xperts, het eerste wereldwijde online platform waar we Autodesk experts en klanten met elkaar gaan verbinden”, aldus Jan Baggen.

Heerlen
Cadac biedt inhoudelijke uitdagingen, uitstekende arbeidsvoorwaarden en flexibiliteit. “Zuid-Limburg is een uitstekende regio om te wonen en te werken met een groot aantal kennisinstituten, een groeiende economie en een breed cultureel aanbod. In het hart van Europa. Mensen móeten niet vanuit Heerlen werken, maar een straf is het zeker niet. Ik ben benieuwd wie er reageert.”

Zuid-Limburg is een uitstekende regio om te wonen en te werken met een groot aantal kennisinstituten, een groeiende economie en een breed cultureel aanbod. In het hart van Europa.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Meer informatie op www.cadac.com of neem contact op met nikkilinssen@cadac.com. Journalisten zijn welkom voor een toelichting/rondleiding/interview bij Cadac Group.

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?