Naar hoofdinhoud
autodesk-netfabb-small-social-400

Autodesk

Netfabb Local Simulation 2023

Vanaf €2.561,81 p/m

Netfabb Local Simulation 2023 is een niet-lineaire, eindige elementen thermo-mechanische solver voor additieve manufacturing processen. Met behulp van de grafische gebruikersinterface kunnen gebruikers van Netfabb Local Simulation eenvoudig analyseresultaten instellen, uitvoeren en onderzoeken. Ook gevorderde gebruikers hebben baat bij deze software.

Type licentie
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m
Beste prijs
p/m

Log in om Netfabb Local Simulation 2023 toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving Netfabb Local Simulation 2023

Koop Netfabb Local Simulation 2023 bij Cadac Group

Netfabb Local Simulation 2023  kopen tegen de laagste prijs doet u bij Cadac Group. Mocht u elders toch een betere prijs vinden, neem dan contact met ons op zodat wij u een beter bod kunnen doen. Zie uw offerte. Ontdek alvast uw persoonlijke korting door in te loggen op Mijn Cadac.

Netfabb Local Simulation 2023: simulatie om voorspellende modellen te maken

Met behulp van simulatie kunt u voorspellende modellen maken van het AM fabricageproces. U kunt zeer nauwkeurig te werk gaan. Zo kunt u het ontwerp en de fabricage van AM-onderdelen sturen.

Het is handig om middels simulatie AM-processen direct te modelleren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van traditionele thermomechanische methoden en bewegende bronnen.

Het is bovendien mogelijk om met deze software complexe geometrieën te modelleren. Bij deze Netfabb Local Simulation-software krijgt u instructies aangeleverd: er is een trefwoordenlijst, waarin u ziet welke termen bruikbaar zijn bij gebruik van deze software. Daarnaast zijn er voorbeelden van andere simulaties. Een leerzaam element. Er is ook een lijst met veelvoorkomende fouten en waarschuwen. Hierdoor kunt u uw eigen simulaties meteen perfectioneren. Daarnaast krijgt u ook een lijst met meeteenheden en standaardeenheden. Erg praktisch.

Met deze software is het mogelijk om te voorspellen hoe metalen additief vervaardigde onderdelen zullen vervormen. Hierdoor kunt u de ontwerpen verbeteren.

Vind de Netfabb Local Simulation 2023 die bij u past!

Bij Cadac Group vindt u de Netfabb Local Simulation 2023-licentie die aansluit bij uw behoeften. U bepaalt zelf het aantal gebruikers, de looptijd en support.

Indien gewenst kunt u installatiehulp toevoegen aan uw abonnement. U ontvangt gratis Autodesk Support bij uw licentie, maar u kunt ook kiezen voor Cadac Support waarbij onze experts u bijstaan met advies en u al uw softwarevragen kunt stellen. Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer weten over Netfabb Local Simulation of onze diensten, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Systeemeisen Netfabb Local Simulation 2023

Besturingssysteem

• Microsoft® Windows® 10 64-bit

• Microsoft Windows 8.1 64-bit

Note: 32-bit Windows, or older Windows platforms, as well as Linux or any OS by Apple, is not supported

Geheugen
64 GB of RAM
Beeldschermresolutie
1920 x 1080 minimum
Videokaart
Basis: 2 GB dedicated video card
CPU Type
Intel® Core i5 (2.8+ GHz) with 8 cores
Netwerk
Required for network installation with FlexLM licensing

Bron: Autodesk

 


Bestel dit product

Totaal €92.481,18 Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld