Naar hoofdinhoud
icon nedgraphics nedinfra suite

NedGraphics

NedValidatie Server

Vanaf €520,83 p/m

Met NedValidatie Server automatiseert u middels het Webportaal uw gehele uitgifte en inname proces van tekeningen, waarbij het valideren van de tekeningen bij ontvangst plaatsvindt. Hierbij worden onregelmatigheden in de tekeningen in het portaal afgevangen met als resultaat “0” fouten in de door u ontvangen tekeningen, conform de gestelde specificaties.

Type licentie
p/m
Looptijd
p/m
p/m
Hulp bij installatie
€90,- eenmalig
€0,-

Productbeschrijving NedValidatie Server

Kenmerken:

 • Het NedValidatie Webportaal zorgt voor een geautomatiseerd en gecontroleerd proces omtrent uitgifte en inname van tekeningen, inclusief automatisch berichtenverkeer
 • Het Webportaal voldoet aan security eisen zoals gesteld in ISO27001 en ISO27002
 • Inloggen door middel van:
  • Single Sign On voor opdrachtgevers
  • Tweetraps verificatie voor opdrachtnemers
 • Binnen het Webportaal beheert u uw projecten en uw opdrachtnemers
 • Bij ontvangst van tekeningen in het Webportaal worden deze automatisch (batchmatig) door NedValidatie Server gevalideerd
 • Onjuistheden in uw tekeningen worden herkend en indien gewenst automatisch hersteld
 • De Logfile en Objectviewer, welke tevens aan uw opdrachtnemers beschikbaar worden gesteld, geven een resultaatoverzicht weer waarmee u als opdrachtgever de kwaliteit van de geleverde tekeningen kunt monitoren
 • Indien een tekening niet voldoet, wordt deze niet geaccepteerd. Het resultaat is ”0” fouten in de door u geaccepteerde tekeningen
 • Op basis van de rapportagemogelijkheden in het Webportaal kunt u onder andere de status, doorlooptijd en de kwaliteit van de tekeningen monitoren

Validatie- en werkproces NedValidatie Server

Het validatieproces werkt geheel automatisch waarbij de tekeningen op de gestelde specificaties worden gevalideerd. De configuratie van NedValidatie kan gebaseerd worden op zowel landelijke als organisatie eigen standaarden.

Abonnementslicentie en Support

NedValidatie Server wordt ingericht op uw serveromgeving. De software wordt geleverd als abonnement (termijn gebonden licentie), waarbij u tegen een gereduceerd tarief profiteert van de vele voordelen van deze oplossing, tussentijdse updates met nieuwe ontwikkelingen ontvangt en u ondersteuning krijgt via onze Support afdeling.

Totaal €18.750,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld