Naar hoofdinhoud

NedInfra

Dé oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouwsector waarmee u het uiterste uit uw Autodesk-software haalt

NedInfra biedt praktische CAD-oplossingen om uw infra-projecten te ontwerpen te ontwerpen, te registreren en te beheren.

Ontwerpers, bouwers, landmeters, GEO- en BOR-beheerders leveren ieder, vanuit hun eigen perspectief, expertise en standaard, een bijdrage aan het proces van CAD-ontwerp en realisatie tot beheer.

De NedInfra-oplossingen worden zowel gebruikt door opdrachtgevers, zoals (semi)overheden als opdrachtnemers, zoals o.a. aannemers, ingenieursbureaus en adviesbureaus., Dankzij deze BIM-oplossing kunnen ze gezamenlijk civieltechnische bouwwerken realiseren.

Om informatie van elkaar te kunnen hergebruiken, is het van belang dat alle betrokkenen elkaars taal spreken. Een uniforme structuur en het gebruik van de juiste middelen is waar het om draait bij BIM. De huidige praktijk laat echter zien dat hier nog niet optimaal van geprofiteerd wordt. 

Wij beschikken over bewezen expertise en ervaring op het gebied van CAD en Infra en nemen o.a. deel aan diverse werkgroepen om standaarden breder in te voeren.

Behaal maximale resultaten met de NedInfra oplossingen

Als softwareontwikkelaar, softwareleverancier en kennispartner hebben wij alles in huis om uw resultaten met NedInfra te optimaliseren.

software autodesk cadac

NedInfra-software

Profiteer van de voordelen van onze geavanceerde software.

Bekijk software
training courses cadac nedgrahics

NedInfra-trainingen

Breng uw kennisniveau naar een hoger niveau.

Bekijk trainingen
cadac experts

NedInfra-experts

Profiteer van de kennis en ervaring van een expert.

Bekijk experts
cadac customised services

NedInfra-diensten

Zet NedInfra optimaal in dankzij onze diensten.

Bekijk diensten
NedInfra Tekenen

Teken efficiënt en gestandaardiseerd in uw CAD-ontwerp

De NedInfra Suite-oplossingen sluiten uitstekend aan op werkzaamheden binnen de civieltechnische tekenkamer. De oplossingen bestaan uit allerlei vakgerichte tools, waarmee de tekenaar het werk efficiënter uitvoert. Ook werken deze conform de standaarden zoals de NLCS (Nederlandse CAD-standaard), maar ook de uitwisseling met open data-platformen (o.a. PDOK) en de conversie van het NLCS-ontwerp naar BGT (IMGeo)

Met NedInfra Suite-oplossingen voert uw organisatie de gewenste standaardisatie van het tekenwerk door. Hierdoor hoeft de tekenaar niet na te denken over de laag, kleur, lijnstijl, arceringstijl, symboolnaam of de schaal waarin moet worden getekend.

Wilt u meer weten over deze krachtige oplossing?
Neem contact met ons op

BGT Data

Informatie voor uw CAD ontwerp

PDOK-data (Publieke Dienstverlening Op de Kaart) is ideaal als ondergrond en het NLCS ontwerp kan worden geconverteerd naar BGT plantopografie. Deze ondergrond informatie kan door uw eigen organisatie ter beschikking worden gesteld, maar ook op het PDOK-portaal en bij het Kadaster is veel informatie aanwezig. Denk hierbij  aan AHN (Actueel Hoogtebestand Nederland), BGT (Basisregistratie Grootschalige Topografie, KLIC (WIBON) en BRK (Basisregistratie Kadaster).

nedinfra-ontwerpen-conform-richtlijnen-1280

Ontwerpen conform richtlijnen

De NedInfra Suite biedt ook oplossingen om parametrisch ontwerpdwarsprofielen conform NOA (Nieuwe Ontwerprichtlijnen Autosnelwegen) en Handboek Wegontwerp te ontwerpen. Bovendien helpt deze software bij het analyseren van het beeld van de weggebruiker o.b.v. het ontwerp, conform de richtlijnen die in de ROA 2017 (Richtlijn Ontwerp Autosnelwegen) en het Handboek Wegontwerp zijn opgenomen.

nedinfra services nedgraphics

Haal het uiterste uit uw Autodesk-software

Met de NedInfra Suite-oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouwsector halen gebruikers van AutoCAD, Autodesk Civil 3D, AutoCAD Map 3D, Autodesk InfraWorks, en de Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection (AEC Collection) het uiterste uit hun software.

Wilt u meer weten over deze oplossing gebaseerd op het Autodesk-platform?
Neem contact met ons op

Youtube thumbnail

Teken en ontwerp snel en eenvoudig

De toonaangevende Autodesk software wordt wereldwijd ingezet voor civieltechnische projecten en biedt weliswaar krachtige functionaliteiten, maar sluit als wereldstandaard niet altijd aan op lokale behoeften. De NedInfra Suite is een verzameling applicaties waardoor civieltechnisch tekenaars wél volgens lokale standaarden snel en efficiënt kunnen tekenen, controleren en visualiseren.

Civieltechnische marktontwikkelingen zoals NLCS, PDOK en KLIC-WIN import en BGT Plantopologie creëren zijn hierin verwerkt. De oplossingen bestaan uit allerlei vakgerichte tools, waarmee de tekenaar het werk efficiënter uitvoert.

nlcs_imgeo-header-540

Vakgerichte 2D en 3D CAD-oplossingen

De NedInfra Suite-oplossingen bieden interessante functionaliteiten welke de dagelijkse civieltechnische en Geo gerelateerde werkzaamheden vergemakkelijken. De NLCS is binnen de GWW-sector een breed gedragen afsprakenstelsel. Opdrachtgevers schrijven het gebruik van NLCS voor in hun projecten en opdrachtnemers leveren de ontwerpen en tekeningen op overeenkomstig de NLCS. Een goede inrichting van het werkproces is hierbij van cruciaal belang om conform de richtlijnen te werken. 

De NedInfra Suite oplossingen bieden u ondersteuning om dit proces te vergemakkelijken, te controleren en te beheren. Wilt u meer weten over deze oplossing? Neem contact met ons op

De kenmerken van NedInfra

  • Gebaseerd op het krachtige Autodesk platform

    NedInfra is geschikt voor AutoCAD, Autodesk Civil 3D, AutoCAD Map 3D, Autodesk InfraWorks, en de Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection.

  • Wordt breed ingezet in de GWW-sector

    Het merendeel van de geregistreerde NLCS Gebruikers beschikt over NedInfra. Onze oplossing is in gebruik bij ingenieursbureaus, aannemers, gemeenten, provincies en rijksoverheden.

  • Bundeling van jarenlange civieltechnische ervaring

    De NedInfra Suite wordt ontwikkeld met behulp van praktische ervaringen van gebruikers uit de NedInfra productgroep.

Werkt onze aanpak ook voor u?

Wij zijn er om u te helpen

Kies een locatie

Europa

Wereld