Naar hoofdinhoud
icon nedgraphics nedinfra suite

NedGraphics

NedInfra Tekenen Lite

Vanaf €24,17 p/m

NedInfra Tekenen Lite is ideaal voor organisaties die incidenteel willen tekenen / ontwerpen conform NLCS en om KLIC meldingen te verwerken in de CAD omgeving conform NLCS, maar geen behoefte hebben aan uitgebreide controlemogelijkheden, import PDOK gegevens en andere extra functionaliteiten.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om NedInfra Tekenen Lite toe te voegen aan uw contract.

Productomschrijving en trial NedInfra Tekenen Lite

NedInfra Tekenen Lite biedt organisaties een betrouwbare en veel gebruikte oplossing voor het maken van tekeningen en ontwerpen conform de NLCS. Met NedInfra Tekenen Lite hoeft de tekenaar niet na te denken over de laag, de kleur, het lijntype, de arceringstijl, de symboolnaam of de schaal waarin één en ander moet worden getekend. NedInfra Tekenen Lite bevat die functies die nodig zijn om conform de NLCS te tekenen en ontwerpen en is gebaseerd op de beproefde technologie van NedInfra Tekenen. De software is daardoor uitermate handig in gebruik en gebruiksvriendelijk van opzet waardoor veel organisaties hierop vertrouwen.

NedInfra Tekenen Lite is gebaseerd op dezelfde technologie als NedInfra Tekenen (Plus), waardoor gebruikers naadloos gegevens kunnen uitwisselen. Gebruikers hebben dus ook de mogelijkheid om vanaf de NedInfra Tekenen Lite versie door te groeien naar de uitgebreide functionaliteit van NedInfra Tekenen (Plus).

Wat betekent NedInfra Tekenen Lite voor u?

 • Krijg toegang tot de belangrijke NLCS functionaliteiten van de NedInfra Tekenen software, tegen een beperkte investering
 • Continuïteit en zekerheid
 • Snel, gemakkelijk en goed voldoen aan de eisen van de NLCS
 • Eenvoudige uitwisseling en dus tevreden opdrachtgevers
 • Update garantie; van belang vanwege o.a. nieuwe NLCS versies en Autodesk software versies
 • Helpdesk, ter ondersteuning van uw dagelijkse vragen
 • Leverbaar als Stand-alone en Netwerk versie
 • Ondersteuning en kennisoverdracht aan gebruikers (training en verzorgen implementatie), maar ook kennisoverdracht aan management en projectleiders
 • WIBON / KLIC meldingen vectoriseren
 • Vertrouw op de ruime aantoonbare ervaring in innovatie van NedGraphics (Cadac Group Company). NedGraphics is sinds het begin van de NLCS in 2007 nauw betrokken bij de diverse projectgroepen van de NLCS en geeft tevens input
 • Beheer uw budget en blijf op de hoogte dankzij het onderhoud en upgrade mogelijkheden.

NLCS beheerbijdrage (Supporters NLCS)

Voor het beheer en onderhoud van de landelijke richtlijn NLCS is de beheerorganisatie BIM Loket opgezet. De activiteiten van deze beheerorganisatie worden gefinancierd vanuit opbrengsten uit gebruikerslicenties. Om zo veel mogelijk organisaties in de gelegenheid te stellen gebruik te maken van de NLCS, is gekozen voor een beheerorganisatie zonder winstoogmerk. Dit resulteert in relatief lage kosten die per gebruikerslicentie door de beheerorganisatie in rekening wordt gebracht bij uw organisatie. Cadac Group is in deze geen partij en deze afdracht zal dan ook niet via Cadac Group plaats vinden. Cadac Group heeft wel de verplichting richting de NLCS beheerorganisatie melding te maken van de organisaties die haar software, welke werken met de NLCS, hebben aangeschaft. De uiteindelijke gemiddelde prijs voor de NLCS beheerbijdrage is afhankelijk van het aantal tekenwerkplekken dat door uw organisatie zal worden afgesloten.
De beheerbijdrage wordt gepubliceerd op de NLCS website (www.gww-nlcs.nl).

Abonnementslicentie en Support

De software wordt geleverd in combinatie met een onderhoudscontract, waarbij u tegen een gereduceerd tarief profiteert van de vele voordelen van deze oplossing, tussentijdse updates met nieuwe ontwikkelingen ontvangt en u ondersteuning krijgt via onze Support afdeling.

Trial

Wilt u deze krachtige oplossing zelf 30 dagen gratis beleven?

Trial aanvraag

Vergelijkingsmatrix NedInfra Tekenen Lite

Vergelijk de suites

 

Plus

Lite

Geo

Tekenen conform NLCS, dé Nederlandse CAD standaard x x  
Luchtfoto en achtergrondkaarten maken vanuit PDOK x    
Inlezen BGT data conform NLCS, via PDOK website x   x
Importeren Kadastrale kaart (BRK) conform NLCS x   x
Importeren AHN en omzetten naar Civil 3D surface x   x
Hoogtepunten prikken vanuit AHN x   x
PDOK informatie (BGT + AHN) geautomatiseerd ontsluiten in Autodesk InfraWorks x   x
WIBON / KLIC meldingen verwerken conform NLCS x x  
Conversie NLCS naar BGT Plantopografie x    
Civieltechnische tekenfuncties x    
Basis AutoCAD tekenfuncties x    
Bibliotheken (verkeersborden, groensymbolen, etc.) x x  
Projecttabblad voor instellingen en metadata x x  
Zeer krachtige controle en herstel functies x    
Krachtige functie om snel en eenvoudig kaartbladen aan te maken x x  
Snelle NLCS Tool x x  
Converteren van RTW tekeningen naar de NLCS x    
Licentiemechanisme met ‘leen’ functionaliteit en thuiswerkmogelijkheid x x x
Helpdesk voor alle klanten met actief onderhoud x x x

 


Bestel dit product

Media NedInfra Tekenen Lite

Totaal €290,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld