Naar hoofdinhoud
icon nedgraphics nedinfra suite

NedGraphics

NedInfra Subassemblies

Vanaf €25,83 p/m

NedInfra Subassemblies is een uitgebreide set subassemblies op basis van standaarden binnen de civieltechnische sector conform de ROA (Richtlijn Ontwerp Autosnelwegen) en het Handboek Wegontwerp. Op basis van NedInfra Subassemblies worden standaard dwarsprofielen in uw Autodesk Civil 3D ontwerp samengesteld die een eenduidig en duidelijk resultaat opleveren.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om NedInfra Subassemblies toe te voegen aan uw contract.

Productbeschrijving NedInfra Subassemblies

Subassemblies

Dankzij Autodesk Civil 3D heeft u de beschikking over een aantal civieltechnische objecten die niet aanwezig zijn in de standaard AutoCAD omgeving, bijvoorbeeld het corridor object. Dit object wordt vormgegeven door één of meerdere alignementen met daaraan dwarsprofielgegevens gekoppeld. Deze dwarsprofielgegevens worden assemblies genoemd en zijn opgebouwd uit subassemblies.

Met NedInfra Subassemblies worden standaard dwarsprofielen in uw Autodesk Civil 3D ontwerp samengesteld die een eenduidig en duidelijk resultaat opleveren. Hierdoor kan het ontwerp van een weg, een dijk en een kanaal makkelijker worden gepresenteerd in de tekening. Op basis van de benaming zoals kantstreep, drienegen streep, kantasfalt en kruinlijn krijgt uw ontwerp meer betekenis en kan makkelijker worden geïnterpreteerd. Hierdoor wordt het gebruik van Autodesk Civil 3D nog krachtiger.

Kenmerken NedInfra Subassemblies

  • Gebaseerd op Autodesk Civil 3D
  • Wegonderdelen conform ROA
  • Uitgebreide banden catalogus
  • Wegonderdelen conform Handboek Wegontwerp
  • Generieke taludonderdelen
  • Kunstwerken
  • Ontwerpen binnen een stedelijke omgeving
  • Productie verhogend door efficiënter werken
  • Ontwikkeld in samenwerking met gebruikers

Abonnementslicentie en Support

De software wordt geleverd als abonnement (termijn gebonden licentie), waarbij u tegen een gereduceerd tarief profiteert van de vele voordelen van deze oplossing, tussentijdse updates met nieuwe ontwikkelingen ontvangt en u ondersteuning krijgt via onze Support afdeling.

Totaal €310,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld